Σε συζητήσεις για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ η Ματίνα Παγώνη

Πληροφορίες θέλουν τη Ματίνα Παγώνη υποψήφια βουλευτή στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο ΕπικρατείαςΣτον στίβο της πολιτικής φαίνεται πως είναι έτοιμη να περάσει η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη. Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, η γιατρός…

«Όχι δεν αποκλείεται εκεί που γράφει γιατρός να γράφει υποψήφια βουλευτής»

Η ίδια, μιλώντας χθες, Δευτέρα (20/6) στον

ΣΚΑΪ άφησε ορθάνοιχτο το παράθυρο να είναι υποψήφια βουλευτής της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συζήτησης, ερωτήθηκε εάν έχει δεχθεί πρόταση από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για να κατέβει υποψήφια στις εκλογές.

«Δεν ξέρουμε, κανείς δεν ξέρει αυτή την στιγμή», δήλωσε αρχικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ είμαι γιατρός και συνεχίζω να είμαι γιατρός».

Αν και προσπαθούσε να αποφύγει τη συζήτηση λέγοντας πως δε χρειάζεται να μιλήσει περισσότερο για αυτά και ότι δε γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο, δεν απέρριψε την περίπτωση η ίδια να βρεθεί υποψήφια στις επόμενες εκλογές. «Όχι δεν αποκλείεται εκεί που γράφει γιατρός να γράφει υποψήφια βουλευτής, αλλά δεν είναι συζήτηση για να γίνει αυτή την ώρα. Μην επιμένετε γιατί δεν πρόκειται να πω τίποτα παραπάνω», είπε χαμογελαστή η γιατρός.

Κάπου εκεί παρενέβη η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή αναφέροντας τις δικές πληροφορίες που θέλουν τη Ματίνα Παγώνη υποψήφια βουλευτή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ματίνα Παγώνη,matina pagoni