Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πρεμιέρα στα κόκκινα – «Μας ενδιαφέρει το χρυσό της καρδιάς σας»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό για την 11η σεζόν του «Happy Day» μαζί με τους συνεργάτες της.Με διάθεση «στα κόκκινα», η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγήκε στον αέρα του Alpha λίγο πριν τις 8 το πρωί, μαζί με τους συνεργάτες της, για να μας πει το πρώτο «Happy…

Στη συνέχεια η κάμερα γύρισε στο πλατό με την παρουσιάστρια να μας καλημερίζει μετά από δύο μήνες διακοπών.

«Μια γλυκιά καλημέρα που μας έλειψε, που περιμέναμε τόσες μέρες να έρθουμε στο πόστο μας, να κάνουμε παρέα,

να πιούμε τον καφέ μας. Είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας αυτή η καλημέρα, δεν μπορούμε να την αποχωριστούμε. Πώς γίνεται πάντα μετά από 11 χρόνια να υπάρχει ένα άγχος, ένα καρδιοχτύπι; Ίσως γιατί μας ενδιαφέρει να είμαστε η πρωινή σας παρέα; Γιατί μας ενδιαφέρει το χρυσό της καρδιάς σας;», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που έκανε την είσοδό της χορεύοντας.

Ακολούθησαν ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς οι οποίοι μπήκαν κρατώντας μία μεγάλη σημαία με το λογότυπο της εκπομπής και πήραν τη θέση τους στο πάνελ, έτοιμοι να σχολιάσουν για ακόμη μία χρονιά τα θέματα της επικαιρότητας.
«Η μητέρα μου, μόλις είδε πρωί-πρωί τον Δημήτρη (Παπανώτα), του είπε: Καλημέρα, πρόεδρε», ανέφερε χαριτολογώντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφερόμενη στη φημολογούμενη υποψηφιότητα του συνεργάτη της για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ, με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Γελάτε, γελάτε… στο τέλος θα το λέτε στα σοβαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα