Στεφανία Γουλιώτη: Η βία στις σχέσεις της και η απώλεια που τη σημάδεψε

Η Στεφανία Γουλιώτη εξήγησε πως κατάφερε να ξεφύγει από την βία στις προσωπικές της σχέσεις, ενώ έδωσε λεπτομέρειες για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Maestro».Η Στεφανία Γουλιώτη είναι ένα πρόσωπο εκ διαμέτρου αντίθετο με την αεικίνητη Αλεξάνδρα που υποδύεται στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Η ηθοποιός βρέθηκε στην παρέα του «Στούντιο 4» και…

Η Στεφανία Γουλιώτη στάθηκε ιδιαίτερα στην απώλεια που σημάδεψε την παιδική της ηλικία. Αφού στα 11 σκοτώθηκε ο κολλητός της, με τον οποίο έκαναν τα πάντα μαζί. Από εκεί

και πέρα επέλεξε να φοιτήσει σε ένα γαλλικό σχολείο θηλεών: «Πήγα σε γαλλικό σχολείο θηλέων και το αποφάσισα εγώ όταν πήγα πρώτη Γυμνασίου.

Ήταν μια εποχή που πέθανε ένα πολύ αγαπημένο μου αγόρι και ήταν τρομερά τραυματικό γιατί ήμασταν ένα. Τα κάναμε όλα μαζί. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Και μετά αυτό έκανε μία ρήξη μέσα μου και δεν ήθελα καν να πάω σε μικτό σχολείο.

Εκείνη την ώρα επειδή είναι πολύ νεανική ηλικία νομίζω ότι γίνονται μόνο αυτόματες διεργασίες. Μετά ως ενήλικας τα βρίσκεις μπροστά σου χωρίς να καταλαβαίνεις γιατί έχω αντίδραση σε κάτι. Ο μπαμπάς μου ενώ ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, δεν ήξερε να έρθει συναισθηματικά κοντά μας. Αμέσως έχεις ένα τεράστιο Α του «απών»,εξήγησε για τον ρόλο που έπαιξαν οι μεγάλες απουσίες στη ζωή της.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θέλησαν να μάθουν λεπτομέρειες από τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Maestro». Η Στεφανία Γουλιώτη αναφέρθηκε στον ρόλο της, ως Αλεξάνδρα και στη συνέχεια της ιστορίας από το σημείο που είχε μείνει. Όπως είπε οι χαρακτήρες θα αναλυθούν ένας ένας στα νέα επεισόδια. Η ίδια θα γεννήσει το παιδί που δυοφορεί και ο ρόλος της θα είναι πιο σημαντικός. Στην πρώτη ανάγνωση οι ηθοποιοί πήραν στα χέρια τους τα τέσσερα πρώτα επεισόδια. Με μεγάλη έκπληξη την παρουσία του Γιάννη Τσορτέκη, του ο οποίου ο ρόλος είναι ένα ερωτηματικό.

Η Στεφανία Γουλιώτη για το Maestro:

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα