Στέφανος Τσιτσιπάς: Η τοξική σχέση του με τους γονείς του – Τι αποκαλύπτει πρώην φυσιοθεραπευτής του

«Η σχέση τους εδώ και χρόνια δεν ήταν σταθερή και έκανε μόνο κακό»,  δηλώνει ο Ζερόμ Μπιανκί.Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό για τις σχέσεις του Στέφανου και του Απόστολου Τσιτσιπά είναι δημοσίευμα της L’ Equipe που χρονολογείται από την 23η Αυγούστου. Το δημοσίευμα αναζητά τα αίτια πίσω από τον…

Και προσθέτει ο Μπιανκί: «Κάθε φορά που σκεφτόταν να σταματήσει τη συνεργασία με τον πατέρα του, η μητέρα του έτρεχε να του πει να μην το κάνει, γιατί "είχε αφιερώσει τη ζωή του σ' αυτόν" και τον έκαναν να νιώθει ένοχος. Προσπαθούσε να απελευθερωθεί,

αλλά λόγω της τόσο στενής σχέσης τους δεν ήταν δυνατόν. Και το αποτέλεσμα ήταν να χάσει χρόνο. Νιώθω άσχημα γι’ αυτόν, γιατί είναι, θεωρώ, ο παίκτης με τα περισσότερα φυσικά προσόντα. Έφτασε πλέον σε ηλικία που κατάλαβε ότι η καριέρα του δεν έφτασε εκεί που θα έπρεπε να είναι, να έχει κατακτήσει δηλαδή Grand Slam».

«Είναι θαύμα το ότι έχει πάρει τους τίτλους που έχει μέσα σε αυτό το περιβάλλον» λέει ακόμη, ενώ αφηγείται μία προπόνηση στο Roland Garros το 2021, λίγη ώρα πριν από τον τελικό του Τσιτσιπά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. «Κράτησε μία ώρα και 20 λεπτά παραμονή του τελικού. Η προθέρμανση έπρεπε να είναι το πολύ 45 λεπτά. Κατέληξα στο να σηκωθώ να φύγω. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπήρχε ένα drone από πάνω και ο Απόστολος τρελάθηκε. Έλεγε ότι τον κατασκόπευε ο Τζόκοβιτς».

Στο θέμα της Equipe όσοι ρωτήθηκαν, ανέφεραν επίσης πως τόσο η μητέρα του, Ιουλία Σαλνίκοβα, όσο και ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, έσπευδαν ακόμη και σε συνεντεύξεις Τύπου, προκειμένου να δουν αν θα πει κάτι. «Μαλώνουν συνεχώς και μπροστά σε όλους. Είναι τρελό, μια δυσλειτουργική οικογένεια» είπε ένας γνώστης της κατάστασης, μιλώντας υπό το καθεστώς της ανωνυμίας.
«Από πολύ μικρός ο Στέφανος είναι βυθισμένος σε αυτό το περιβάλλον, όπου ο ένας φωνάζει στον άλλον», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Τσιτσιπάς,stefanos tsitsipas