Θεσσαλονίκη: Τεμάχισα και έκαψα το θύμα γιατί ήθελε να αποτεφρωθεί μετά θάνατον - Προκαλεί ο 38χρονος δολοφόνος

Στη Θεσσαλονίκη ο δράστης που δολοφόνησε και τεμάχισε μια 40χρονη γυναίκα πριν δύο χρόνια, απολογήθηκε στην ανακρίτρια.

Στη Θεσσαλονίκη απολογήθηκε στην ανακρίτρια ο 38χρονος δράστης, ο οποίος πριν δύο χρόνια είχε δολοφονήσει, τεμαχίσει και ύστερα κάψει μια 40χρονη γυναίκα.

Ο ίδιος στην απολογία του περιέγραψε λεπτομερώς την δολοφονία της 40χρονης φίλης

του το Δεκέμβριο του 2018.

Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, είπε πως «δεν τη σκότωσα, πέθανε από υπερβολική δόση. Φοβήθηκα ότι θα κατηγορηθώ για το θάνατό της και δεν απευθύνθηκα στις Αρχές. Την τεμάχισα και την έκαψα στη σόμπα. Ήταν επιθυμία της να αποτεφρωθεί μετά το θάνατό της».

Παράλληλα, υποστήριξε πως παρακολουθούσε μαζί με την 40χρονη γυναίκα πρόγραμμα απεξάρτησης, καθώς ήταν και οι δύο τοξικομανείς.

Στη συνέχεια της απολογίας του όμως, αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως που τού καταλογίζεται, λέγοντας ότι η 40χρονη πέθανε από «υπερβολική δόση ναρκωτικών».

«Σκέφτηκα να ικανοποιήσω την επιθυμία της, να την αποτεφρώσω όταν πεθάνει» , είπε χαρακτηριστικά.

«Εκείνη τη στιγμή τα έχασα. Δεν ανακοίνωσα τον θάνατό της στην Αστυνομία, επειδή φοβήθηκα ότι θα κατηγορηθώ. Ήταν λάθος μου. Σκέφτηκα στη συνέχεια να ικανοποιήσω την επιθυμία της, να την αποτεφρώσω όταν πεθάνει», συμπλήρωσε έπειτα.

Ταυτόχρονα, περιέγραψε πώς έκοψε με κοπίδι τα άκρα της και τα έκαψε μαζί με το σώμα της στη σόμπα.

Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Ακόμη, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία την Τετάρτη 2 Ιουνίου, ο 38χρονος επιχείρησε να σκηνοθετήσει υποτιθέμενη φυγή της 40χρονης στο εξωτερικό, ενώ ταυτόχρονα κατηγορείται ότι αφαιρούσε όσα χρήματα έβρισκε στις τραπεζικές της κάρτες, κάτι που δεν αμφισβήτησε απολογούμενος στην ανακρίτρια.

Το χρονικό

Τα ίχνη της 40χρονης χάθηκαν τον Δεκέμβριο του 2018 από τη Σταυρόπουλη όπου διέμενε μόνη της και αρχικά θεωρήθηκε ότι έχασε τη ζωή της από ναρκωτικά. Παρόλα αυτά, ουδέποτε αναζητήθηκε από συγγενείς της και ένας γείτονας της που είναι αστυνομικός, παρατήρησε ότι είχε αρκετό διάστημα να την δει. Τότε, του προκάλεσε εντύπωση και απευθύνθηκε στις αρμόδιες Αρχές.

Έτσι, ξεκίνησαν οι αντίστοιχες έρευνες και έγινε άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου της γυναίκας. Από το υλικό που συγκεντρώθηκε βρέθηκε στο «κάδρο» των Αρχών ο 38χρονος που κρίθηκε ως ύποπτος για την υπόθεση.

Όταν συνελήφθη ο 38χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι η 40χρονη ταξίδεψε στο εξωτερικό, ενώ την ίδια ώρα εμφανίζεται να κάνει συναλλαγές με τις κάρτες της, και μέσω του Διαδικτύου. Ταυτόχρονα, ο ίδιος αναζητά πληροφορίες για το «τι συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα όταν πεθαίνει» και στοιχεία «για τη σήψη ενός πτώματος» κ.ά., όπως περιγράφεται στην εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

Στη συνέχεια όμως με τα στοιχεία εναντίον του να είναι αρκετά, άλλαξε την κατάθεση του.

Έτσι, υποστήριξε πως έπειτα από ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών που έκανε μαζί της, την πέταξε αναίσθητη σε κάδο με μπάζα όπου την άφησε να πεθάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Τεμάχισα, - Προκαλεί, 38χρονος,thessaloniki, temachisa, - prokalei, 38chronos