Το sold-out «Room Service» από την Στέγη Ιδρύματος Ωνάση στη… στέγη σας

Η κλασική κωμωδία των John Murray και Allen Boretz που έκανε πανελλήνια πρεμιέρα το 2013 στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου, θα προβάλλεται από την Παρασκευή 8 Μαΐου στις 21:00 στο κανάλι της Στέγης στο YouTube

Ένας χρεοκοπημένος θίασος γεμάτος πεινασμένους ηθοποιούς

και επίδοξες στάρλετ διαμένει σε ένα δευτεροκλασάτο ξενοδοχείο και μπλέκεται σε μια δίνη από γκάφες και μηχανορραφίες προκειμένου να εξασφαλίσει την πολυπόθητη χρηματοδότηση για το νέο του ανέβασμα. Ο ολιγομελής νεανικός θίασος ερμηνεύει ασθμαίνοντας δεκατέσσερις ρόλους, εξερευνώντας τα όρια της εξάντλησης, αλλά και τη σκληρότητα, την αγριότητα και το μαύρο χιούμορ του να είναι κανείς φτωχός, πλην όμως… εφευρετικός.

Μια κλασική αμερικανική φάρσα, μια απελπισμένη κωμωδία που φλερτάρει με τη σκληρότητα, την αγριότητα και τη σκοτεινιά του γκροτέσκ, η οποία παρουσιάστηκε σε πανελλήνια πρεμιέρα στη Στέγη το 2013 από τον σκηνοθέτη Έκτορα Λυγίζο.

Το «Room Service» (1937) έχει γίνει θεατρική επιτυχία στο Μπρόντγουεϊ, ταινία από τους αδελφούς Μαρξ, μιούζικαλ με τον Φρανκ Σινάτρα, μεταμοντέρνα παράσταση σε σκηνοθεσία του Τόμας Οστερμάιερ.

Η παράσταση «Room Service» θα κάνει διαδικτυακή πρεμιέρα την Παρασκευή 8 Μαΐου στις 21:00 στο κανάλι της Στέγης στο YouTube https://www.youtube.com/onassisfoundationchannel.

Η παράσταση έχει διάρκεια 99 λεπτά και η προβολή θα συνοδεύεται από υπότιτλους σε ελληνικά και αγγλικά.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε στο https://www.onassis.org/whats-on/room-service-john-murray-and-allen-boretz

Δείτε το trailer της παράστασης:

Keywords
Τυχαία Θέματα