Τουρκία: Νέο τρομακτικό βίντεο από τον μετασεισμό των 7,6 Ρίχτερ

Το βίντεο ντουκουμέντο προέρχεται από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας βενζινάδικου στην περιοχή Αφσίν της Τουρκίας.Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τον δεύτερο, επίσης φονικό σεισμό των 7,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που χτύπησε την νοτιοανατολική Τουρκία και τη βόρεια Συρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για…

Τουρκία: 4 διασώσεις 261 ώρες μετά τον σεισμό

Τέσσερις επιζώντες, εκ των οποίων ένας 12χρονος, ανασύρθηκαν από τα ερείπια στην Αντιόχεια (Antakya), πάνω από 260 ώρες μετά

τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Ο 33χρονος Μουσταφά και ο 26χρονος Μεχμέτ διασώθηκαν 261 ώρες μετά τον σεισμό, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά.

Μία ώρα νωρίτερα, την 260ή ώρα μετά τον σεισμό, ένα 14χρονο αγόρι είχε επίσης ανασυρθεί από τα ερείπια του σπιτιού του στο κέντρο της Αντιόχειας «έπειτα από εντατικές προσπάθειες», πρόσθεσε ο υπουργός.

{https://twitter.com/anadoluagency/status/1626363377181237248}

Τέλος, άλλη μια γυναίκα, η 29χρονη Νεσλιχάν Κιλίτς σώθηκε από θαύμα.

Η Νεσλιχάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας περάσει 258 εφιαλτικές ώρες στο σκοτάδι. Ο σύζυγος και τα δυο της παιδιά αγνοούνται. Με τη θερμοκρασία το βράδυ να αγγίζει τους -15 βαθμούς, οι πιθανότητες για επιζώντες, είναι πλέον ελάχιστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τουρκία, Νέο, 76 Ρίχτερ,tourkia, neo, 76 richter