Τραμπ: Προβληματισμός για την υγεία του - Τι κατέγραψε η κάμερα

Για ανησυχητικά σημάδια έκανε λόγο γιατρός του πανεπιστημίου Yale, τονίζοντας ότι η κατάσταση του Τραμπ απαιτεί εξετάσεις. Δείτε τα βίντεο που εκίνησαν τη φημολογία για την υγεία του προέδρου των ΗΠΑ και την απάντησή του.

 

Ερωτηματικά για την υγεία του Ντόναλντ Τραμπ έχει προκαλέσει ένα βίνετο που δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο σε πρόσφατη τελετή αποφοίτησης της στρατιωτικής ακαδημίας του Γουέστ Πόιντ, να περπατά με βήματα ασταθή και στη

συνέχεια να πιάνει το ένα ποτήρι νερού και μετ αδύο του χέρια προκειμένου να πιει.

Όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά ΜΜΕ των ΗΠΑ ο κ. Τραμπ χρειάσθηκε την βοήθεια και του δεύτερου χεριού του για να φέρει το ποτήρι με το νερό στα χείλη του, στην μέση της ομιλίας του. Το άλλο στιγμιότυπο που αναδεικνύεται ιδιαίτερα καταγράφη τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο να κατεβαίνει από το βήμα πολύ προσεχτικά, με δεκάδες σχολιαστές του βίντεο να κάνουν λόγο για σημάδια κούρασης και αδυναμίας.

{https://twitter.com/DavidYankovich/status/1271857380259704834}

Ψυχίατρος του πανεπιστημίου του Γέιλ, η Bandy Xenobia Lee, τόνισε πως πρόκειται για «μία ανησυχητική, μόνιμη νευρολογική ένδειξη που απαιτεί εξέταση στον εγκέφαλο, καθώς και διερεύνηση άλλων συμπτωμάτων» σε σχόλιό της για το περιστατικό.

Ο πολιτικός αντίπαλος του Τραμπ, Τζον Κούπερ, έγραψε στο Twitter, από την πλευρά του, πως «τα πρόσφατα βίντεο δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας του Τραμπ. Ο τρόπος που μιλάει, που κρατά το ποτήρι με το νερό, τα μπερδεμένα λόγια και οι σκέψεις του. Τι κρύβει ο Λευκός Οίκος;».

{https://twitter.com/ProjectLincoln/status/1271916479206825984}

Αργότερα ο Τραμπ απάντησε επίσης μέσω Twitter, του μέσου που φαίνεται να «αγαπά» παρά τη «μάχη» που προηγήθηκε με την πλατφόρμα: «Η ράμπα πρόσβασης στο βήμα του Γουέστ Πόιντ ήταν πολύ μακριά και απότομη και, κυρίως , ήταν πολύ ολισθηρή». Κατά συνέπεια, ήταν «εξαιρετικά προσεκτικός για να μην πέσει και δώσει την ευκαιρία στα μέσα ενημέρωσης να τον κοροϊδεύουν», έγραψε ο ίδιος.

{https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1272000237809414149}

Σημειώνεται πως σε ηλικία 70 ετών και 220 ημερών όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο 2017, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο γηραιότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ - μεγαλύτερος και από τον Ρόναλντ Ρέιγκαν.

{https://twitter.com/atrupar/status/1271902553417138176}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραμπ, Προβληματισμός,trab, provlimatismos