Τραγούδι του Μιλιώκα για τον κορονοϊό

Το τραγούδι του Γιάννη Μιλιώκα «Βόλτα σ’ ένα παπούτσι», ταιριάζει στις μέρες μας, την εποχή του κορονοϊού.

Το τραγούδι «Βόλτα σ’ ένα παπούτσι» του Γιάννη Μιλιώκα, παρόλο που είναι γραμμένο το 1980, ταιριάζει απόλυτα στο σήμερα, την εποχή του κορονοϊού. Το συγκεκριμένο τραγούδι περιλαμβάνεται στον δίσκο «Greko Maskara» και περιγράφει με ακρίβεια την καθημερινότητα εν μέσω απαγόρευσης των μετακινήσεων. Μάλιστα,

περιλαμβάνονταν στο soundtrack της σειράς του mega «Αριστοτελης ο άριστος», με τον Γιάννη Μπέζο.

Οι χαρακτηριστικοί στίχοι του τραγουδιού

Ένα δωμάτιο η μικρή μας γειτονιά και το μπαλκόνι σου μισάνοιχτο συρτάρι. Μου χαμογέλασες στου μπάνιου τη γωνιά σου τηλεφώνησα κι εγώ απ’ το πατάρι.

Απόψε θα βγούμε θα πάμε στην κουζίνα θα σε περιμένω δίπλα στο καλοριφέρ κι άμα θες μετά μπαίνουμε σ’ ένα παπούτσι και πάμε να τα πιούμε στου σαλονιού το μπαρ.

«Αριστοτέλης ο άριστος»

O «Αριστοτελης ο άριστος» ήταν σειρά του MEGA και η υπόθεση της, έχει ως εξής: Ο Αριστοτέλης είναι ένας άνεργος ηθοποιός που αναλώνεται σε διαφημιστικά, μικρούς ρόλους και μεταγλωττίσεις. Οι οντισιόν του είναι πάντα αποτυχημένες. Οι δημόσιες σχέσεις του είναι χαώδεις, όπως και οι σχέσεις του με τις γυναίκες της ζωής του. Την Λουίζα, που τον χώρισε αγανακτισμένη από την φτώχεια και την αφάνεια. Την πετυχημένη φίλη του Μάρθα, που έχει βάλει σκοπό στην ζωή της να τον βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Την ψυχαναλύτρια του Βενεδικτίνη, που έχει βαλθεί να τον αποτρελάνει. Την σέξι Άφρο, με την οποία συνεργάζεται στις μεταγλωττίσεις. Τίποτα, δεν προμηνύει όμως την τροπή που θα πάρει η ζωή του, από τη στιγμή που ένας θίασος Τέχνης του προτείνει να παίξει Σαίξπηρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα