Τσίπρας σε Γεννηματά: «Παράλογη και αυτοκαταστροφική» η στήριξη ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση

Για στρατηγικές επιλογές του Κινήματος Αλλαγής που δίνουν «μαξιλάρι» στη ΝΔ, όπως στην περίπτωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, και πάνε κόντρα με τις ιδέες της παράταξης κατηγόρησε την Φώφη Γεννηματά ο Αλέξης Τσίπρας, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις συγκεντρώσεις.

 

«Τρίτη φορά τώρα όχι μόνο αποφασίσατε να ψηφίσετε το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, αλλά στηρίζετε

την κυβέρνηση σε μια δύσκολη στιγμή για τον κ. Μητσοτάκη, για την οικονομία ή τη λίστα Πέτσα-Μητσοτάκη για την απόπειρα χειραγώγησης των ΜΜΕ, επιλέγετε όχι απλά να είστε συνήγορός του, αλλά να υπερακοντίζετε την επιχειρηματολογία της δεξιάς και να μιλάτε με βαριά γλώσσσα για παρακράτος», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η επιλογή σας να είστε αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη τετραετία ήταν εύλογη. Σήμερα, όμως, η επιλογή σας να είστε και πάλι αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι παράλογη και αυτοκαταστροφική» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αν θέλετε να στηρίξετε την κυβέρνηση, ο δρόμος είναι ανοιχτός. Το πρόβλημα είναι πως ο κ. Μητσοτάκης ίσως σε λίγο καιρό να μην σας έχει ανάγκη, αφού ήδη σας διεμβολίζει και παίρνει στελέχη σας, συνέχισε ο κ. Τσίπρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα