Βίντεο ντοκουμέντο: Η απαγωγή της 44χρονης λογίστριας στη Θεσσαλονίκη

Δείτε το βίντεο με την απαγωγή της 44χρονης λογίστριας στη Θεσσαλονίκη απο πρώην συνάδελφό της και την άμεση αντίδραση της αστυνομίας.Σοκαρίστηκες είναι οι εικόνες από την απαγωγή της 44χρονης λογίστριας στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Δευτέρα, έξω από την εταιρία εμπορίας ποτών που εργάζεται, με τις εικόνες να προέρχονται από κάμερα…

Αναλυτικότερα, λίγο μετά τις 07:00 της περασμένης Δευτέρας, η 44χρονη ανέβαινε τα σκαλιά του κτιρίου και είδε έναν άνδρα με γυαλιά και μάσκα να την ακολουθεί και να βρίσκεται ακριβώς από πίσω της.

Ο δράστης της φόρεσε χειροπέδες και παρά την αντίσταση που προέβαλλε, κατάφερε να την οδηγήσει στο αυτοκίνητό του και να φεύγει. Οι υπάλληλοί από το κέντρο ελέγχου της εταιρίας σεκιούριτι που παρακολουθούσε με κάμερες τον χώρο, αντέδρασαν άμεσα και κάλεσαν το κέντρο της άμεσης δράσης αλλά και την ίδια στο τηλέφωνο μιας και ήξεραν ότι το είχε μαζί της, στα χέρια της ακόμα.

Εκείνη απάντησε και το άφησε το τηλέφωνο ανοιχτό, με αποτέλεσμα να ρωτά τον απαγωγέα της αρκετά πράγματα, δίνοντας πολύτιμες πληροφορίες για την τοποθεσία. Ο απαγωγέας ζητούσε 20 εκατ. ευρώ και απειλούσε ότι θα την σκοτώσει, τινάζοντας στον αέρα με εκρηκτικά το αυτοκίνητό του, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό της ξεκίνησαν αστραπιαία.

Μόλις αντιλήφθηκε ότι κινητό της ήταν ανοιχτό, πανικοβλήθηκε και την άφησε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, τρία χιλιόμετρα μακριά από την εταιρία, που ήταν στον δρόμο του, με αποτέλεσμα να διαφύγει για να μην τον εντοπίσουν.

Όμως οι αστυνομικοί είχαν προλάβει να δουν το όχημα, κι έτσι το ακολούθησαν με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσουν και να του φορέσουν χειροπέδες. Τέλος σημειώνεται ότι στην κατάθεσή του επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ο συνήγορός του ζήτησε να πραγματοποιηθεί ψυχιατρική εξέταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα