Εξελίξεις βόμβα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής – Η προειδοποίηση της JP Morgan: Στις 20 Ιανουαρίου μπορεί να ορκιστούν πρόεδροι των Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και ο Ν.Τραμπ και ο Τ.Μπάιντεν!

Συγκεκριμένα στο επίσημο δελτίο της ο διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan, παρουσιάζει την πιθανότητα της διπλής ορκωμοσίας στις 20 Ιανουαρίου του Ν.Τραμπ και του Τ.Μπάιντεν Δηλαδή όπως αναφέρει υπάρχει πιθανότητα, ο νυν πρόεδρος να ορκίζεται ανανεώνοντας την θητεία του σε ένα χώρο στον Λευκό Οίκο και λίγα μέτρα πιο πέρα να ορκίζεται πρόεδρος ο διεκδικητής από την πλευρά των δημοκρατικών Τ.Μπάιντεν. Σε αυτή την περίπτωση που επιμείνει ο Τ.Μπάιντεν ότι κέρδισε τις εκλογές

χωρίς νοθεία,  σημειώνει η JP Morgan θα υπάρξουν εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία που θα επηρεάσουν και το παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι. Είναι γεγονός ότι οι ηγέτες της ΕΕ έχουν αναγνωρίσει τον Μπάιντεν όπως και η Κίνα, ενώ οι ηγέτες του υπόλοιπου πλανήτη δεν έχουν αναγνωρίζει κανέναν.

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Εξελίξεις βόμβα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής – Η προειδοποίηση της JP Morgan: Στις 20 Ιανουαρίου μπορεί να ορκιστούν πρόεδροι των Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και ο Ν.Τραμπ και ο Τ.Μπάιντεν!

Keywords
Τυχαία Θέματα