ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! Όλα στο βωμό του Μαμωνά – Επιστήμονες μας τρομοκρατούν βγαίνοντας συνέχεια για την προβολή τους στα ΜΜΕ!

Είναι δυνατόν ένας επιστήμονας να μιλά χωρίς λεπτομέρειες,  χωρίς  στοιχεία; Είναι δυνατόν να προβλέπει «καταστροφές» χωρίς  να έχει  αναλύσει  τα δεδομένα; Προφανώς είναι εάν μιλά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και πρέπει να συμβάλλει στο κλίμα τρομοκρατίας. Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της  Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης είπε: Χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες για αυτά που συμβαίνουν , ακούγοντας τους αριθμούς και αυτά που περιγράφουν καθηγητές και συνάδελφοι μου φαίνεται πως η Θεσσαλονίκη

δεν απέχει πολύ από σκηνές που είδαμε στην Ιταλία. Πρόκειται για πολύ επικίνδυνα παιχνίδια,  τα οποία  όμως έχουν τεράστιο  κόστος για τους Έλληνες πολίτες. Και θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι αυτοί που ηδονίζονται  να βγαίνουν στην τηλεόραση και να καταστροφολογούν να τεθούν ενώπιον των ευθυνών τους!

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! Όλα στο βωμό του Μαμωνά – Επιστήμονες μας τρομοκρατούν βγαίνοντας συνέχεια για την προβολή τους στα ΜΜΕ!

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ Όλα, Μαμωνά – Επιστήμονες, ΜΜΕ,kamaroste tous ola, mamona – epistimones, mme