Παραμένει πάντα υπό κράτηση ο αρχικός ύποπτος που συνελήφθηκε για την επίθεση στον Έλληνα ιερέα και είναι Αλγερινός….Τον πυροβόλησαν μπροστά στα μάτια της γυναίκας του….

O ύποπτος που συνέλαβαν οι γαλλικές αρχές για την επίθεση στον Έλληνα ιερέα π. Νικόλαο Κακαβελάκη στη Λυών είναι σύμφωνα με δικαστικό ρεπορτάζ ένας Αλγερινός που παραμένει σε καθεστώς κράτησης αν και αρνείται ότι έχει κάποια σχέση με την υπόθεση. Συνελήφθηκε σ΄ένα kebab..Eίναι Αλγερινός υπήκοος..Εξετάζονται πάντα όλα τα ενδεχόμενα για την υπόθεση… Ο ιερέας είναι πάντα σε κρίσιμη κατάσταση επλήγη στην άκρη του ήπατος πολύ ζωτικού οργάνου με σφαίρα από κοντόκανη καραμπίνα..

Η εισαγγελία της Λυών διευκρινίζει πως είναι σε στενή επαφή με την εθνικής Εισαγγελία της αντιτρομοκρατικής σύμφωνα με το leprogres 1/11/20.Τον πυροβόλησαν μπροστά στα μάτια της γυναίκας του….Στο πίσω μέρος της εκκλησίας επί της οδού, rue Saint-Lazare,ο 45χρονος ιερέας κείτεται επί του εδάφους και δίπλα του είναι η γυναίκα του.Ο π.Nikolaos Kakavelakis είναι...

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Παραμένει πάντα υπό κράτηση ο αρχικός ύποπτος που συνελήφθηκε για την επίθεση στον Έλληνα ιερέα και είναι Αλγερινός….Τον πυροβόλησαν μπροστά στα μάτια της γυναίκας του….

Keywords
Τυχαία Θέματα