Ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις τουρκικές προκλήσεις ο Μητσοτάκης

Συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει αύριο Πέμπτη, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ώστε να τους ενημερώσει για το «καυτό» θέμα των τουρκικών προκλήσεων. Έστω και τώρα, ας δείξουν όλοι, κυβέρνηση και αντιπολίτευση ομοψυχία, με στόχο τη συνεννόηση για καλύτερη δυνατή αντίδραση και απάντηση της Ελλάδας στις θρασύτατες και ασταμάτητες τουρκικές προκλήσεις.

«Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αύριο, Πέμπτη 23 Ιουλίου, θα συναντηθεί διαδοχικά στο γραφείο του στη Βουλή

και θα ενημερώσει τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων για τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και για τις εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα», όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Νωρίτερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Βουλή, κάλεσε τον πρωθυπουργό «έστω και την ύστατη στιγμή να συμπεριφερθεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα: Να ενημερώσει τη Βουλή, να συγκαλέσει το ΚΥΣΕΑ και να ζητήσει έκτακτη σύγκληση -εκ νέου- του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, προκειμένου να αποφασιστούν -έστω και εκ των υστέρων- κυρώσεις στην Τουρκία για τη διαρκή και επαναλαμβανόμενη προκλητική συμπεριφορά παραβίασης του διεθνούς δικαίου. Διότι, δεν απειλούν να παραβιάσουν την ελληνική αλλά την ευρωπαϊκή υφαλοκρηπίδα».

Ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις τουρκικές προκλήσεις ο Μητσοτάκης - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα