«Μαθουσάλας» γιατρός στη μάχη κατά του κορωνοϊού – Ελεύθερα μπορούν να αγκαλιάζουν τα εγγόνια τους οι παππούδες στην Ελβετία

Η επιδημία του κορωνοϊού έχει εισβάλλει για τα καλά στην καθημερινότητα όλων μας και έχει αλλάξει άρδην τη ζωή μας. Επομένως, οι «παράξενες» στιγμές δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια κατάσταση.

• Χαμόγελο στα πρόσωπα των παππούδων σχηματίστηκε στην Ελβετία όταν υγειονομικοί αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι μπορούν πλέον να αγκαλιάζουν τα εγγόνια τους, αρκεί αυτά να είναι κάτω των 10 ετών. Όπως δήλωσε ο δρ Ντάνιελ Κοχ του Ομοσπονδιακού Γραφείου για τη Δημόσια Υγεία: «Τα παιδιά πολύ σπάνια αρρωσταίνουν και

δεν μεταδίδουν τον ιό».

• Ο Κριστιάν Σενάι είναι ο γηραιότερος γιατρός της Γαλλίας και, αν και απέχει μόλις λίγες ημέρες από τα 99α γενέθλιά του, συνεχίζει να ασκεί καθημερινά το λειτούργημά του και να δίνει μάχη για να σώσει ασθενείς από τον Covid-19.

• Για να εκφράσουν τη στήριξή τους στους εργαζομένους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον νέο κορωνοϊό, οι μπαλαρίνες της Όπερας του Παρισιού δημοσίευσαν βίντεο στο οποίο χορεύουν το μπαλέτο του «Ρωμαίου και της Ιουλιέτας» μέσα στις μπανιέρες, στις κουζίνες, τις κρεβατοκάμαρές τους ή και στις ταράτσες των σπιτιών τους.

«Μαθουσάλας» γιατρός στη μάχη κατά του κορωνοϊού – Ελεύθερα μπορούν να αγκαλιάζουν τα εγγόνια τους οι παππούδες στην Ελβετία via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα