Συμβασιούχος οδοκαθαριστής βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι στην Καλαμάτα

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί ένας συμβασιούχος οδοκαθαριστής από την Καλαμάτα ο οποίος βρήκε ένα πορτοφόλι και το παρέδωσε! Ο Γιώργος Κοψιδάς, που έγινε είδηση στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για την τιμιότητά του, βρήκε το πρωί της Τετάρτης, γύρω στις 11, ένα πορτοφόλι στο δάπεδο της Κεντρικής Αγοράς της Καλαμάτας, όπου εργάζεται με διετές πρόγραμμα του ΟΑΕΔ,

λόγω πολυετούς ανεργίας!

Όπως είπε αργότερα ο οδοκαθαριστής, το πορτοφόλι ήταν πεσμένο έξω από τα ψαράδικα, αλλά δεν το είδε αμέσως, καθώς ήταν χωμένο μέσα σε φύλλα από λεμόνια. Όμως, το ανακάλυψε την ώρα που μάζευε τα φύλλα για να καθαρίσει το σημείο.

Το πήρε στα χέρια του και όταν είδε πως πρόκειται για πορτοφόλι, που μάλιστα είχε μέσα χρήματα, δίχως δεύτερη σκέψη το πήγε στον διευθυντή της κεντρικής αγοράς Καλαμάτας, Νίκο Κωτσάκο, και του το παρέδωσε:
«Το παρέδωσα στον διευθυντή μου, όπως είχα υποχρέωση, ως τίμιος εργαζόμενος» είπε ο Γιώργος Κοψιδάς και τόνισε πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να το κρατήσει. Κι αυτό γιατί, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «δεν μου το επιτρέπει το ήθος και η αγωγή μου».

Το πορτοφόλι, που περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα, παραδόθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, η οποία εντόπισε την ιδιοκτήτριά του, που είχε δηλώσει νωρίτερα την απώλειά του, και της το επέστρεψε.

Συμβασιούχος οδοκαθαριστής βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι στην Καλαμάτα via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα