Τίνος ήταν το μωρό της Μέριλιν Μονρόε;

Έκτρωση στο μωρό του «JFK» ή του Ρόμπερτ Κένεντι φέρεται ότι έκανε η Μέρλιν Μονρόε μόλις μερικές εβδομάδες πριν από τον θάνατό της από υπερβολική δόση ναρκωτικών στο σπίτι της.

Οι παραπάνω ισχυρισμοί διατυπώνονται στο νέο βιβλίο του συγγραφέα Φρεντ Λόρενς Γκάιλς, με τίτλο «Norma Jean: the life of Marilyn Monroe», το οποίο κυκλοφορεί αύριο. Όπως προκύπτει από αποσπάσματα που προδημοσίευσε το Daily Beast, ένας υπάλληλος του υπεύθυνου Τύπου της ηθοποιού, Αρθουρ Π. Τζέικομπς, αναφέρει

ότι στις 20 Ιουλίου του 1962 η Μονρόε εισήχθη κρυφά στο Cedars of Lebanon Hospital του Λος Αντζελες για να τερματίσει την εγκυμοσύνη της.

Σύμφωνα πάντα με το βιβλίο του Γκάιλς, η τελευταία συνάντησή της με τον πρόεδρο Τζον Κένεντι είχε γίνει τρεις μήνες πριν και το τελευταίο ραντεβού της με τον Ρόμπερτ Κένεντι, ο οποίος εκείνο το διάστημα ήταν γενικός εισαγγελέας των ΗΠΑ, μόλις μερικές εβδομάδες νωρίτερα.

Είναι ωστόσο αδύνατο να πει κανείς με σιγουριά αν η Μονρόε κυοφορούσε το μωρό κάποιου εκ των Κένεντι, από τη στιγμή ειδικά που έβγαινε και με άλλους άντρες όλο αυτό το διάστημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τελευταίο διάστημα της ζωής της είχε αποκτήσει εμμονή με τον Ρόμπερτ Κένεντι, στον οποίο τηλεφώνησε τελευταία φορά λίγες μέρες πριν από τον θάνατό της, στις 4 Αυγούστου.

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είχε πράγματι τερματίσει μια εγκυμοσύνη και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν του το είπε ή όχι. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι φαίνεται πως είχε βυθιστεί σε βαθιά κατάθλιψη» λέει ο συγγραφέας, προσθέτοντας ότι αιτία ήταν ή διαπίστωσή της πως ο «Μπόμπι» δεν σκόπευε να εγκαταλείψει τη σύζυγό του, Εθελ, για χάρη της.

Τίνος ήταν το μωρό της Μέριλιν Μονρόε; via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα