8 Λέξεις: Η τηλεοπτική εμφάνιση του Οδυσσέα κάνει έξαλλη την Ηλιάνα

10:49 17/3/2021 - Πηγή: Youfly

Χαμός στις «8 λέξεις». Ο Οδυσσέας εμφανίζεται στην τηλεόραση και την εκπομπή του Σίμου Καρατζά με την Ηλιάνα να οργίζεται και να ξυπνάει ο θυμός της.

Πιο συγκεκριμένα ο Οδυσσέας ανταποκρίνεται στην πρόσκληση του Σίμου Καρατζά και παραχωρεί μια εφ’ όλης της ύλη συνέντευξη στην εκπομπή του. Όταν τον βλέπει στο «γυαλί» η Ηλιάνα ξυπνούν μέσα της όλα τα απωθημένα που έχει γι’ αυτόν και γίνεται έξαλλη.

Η Ηλιάνα, λοιπόν, στα νέα επεισόδια 8 Λέξεις,

δεν μπορεί να πιστέψει ότι βρήκε βήμα στο κανάλι της οικογένειας της ο Οδυσσέας, ο άνθρωπος που την έχει πονέσει τόσο πολύ.

Η Ηλιάνα ζητάει να κατέβει η συνέντευξη του Οδυσσέα

Η Ηλιάνα επικοινωνεί αμέσως με το διευθυντή του καναλιού τον Αιμίλιο από τον οποίο και απαιτεί να κατεβάσει τη συνέντευξη του Οδυσσέα από την ιστοσελίδα του καναλιού. Την ίδια ώρα η Ηλιάνα ενημερώνει το πατέρα της για τη συνέντευξη του Οδυσσέα μεταφέροντας του τη δυσαρέσκεια της που ο συγκεκριμένος άνθρωπος βγήκε στην εκπομπή του Σίμου. Ο Άκης Αρώνης όμως δεν δείχνει να συμμερίζεται την άποψη της και την κατσαδιάζει άσχημα ζητώντας της παράλληλα να μην ασχοληθεί ξανά με τον Οδυσσέα.

Εν τω μεταξύ ο Οδυσσέας με τη Σύνθια και την Έρση οργανώνουν μια μεγάλη έκθεση ζωγραφικής στην Αθήνα η οποία παίρνει μεγάλη δημοσιότητα. Η Ηλιάνα πληροφορείται για την έκθεση ζωγραφικής του Οδυσσέα και ο θυμός της φουντώνει ακόμη περισσότερο κι αποφασίζει να δράσει.

Σε τι ενέργειες θα προβεί η Ηλιάνα στα επόμενα επεισόδια στις 8 λέξεις και πώς θα αντιδράσει ο Οδυσσέας; Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε επίσης: 

8 Λέξεις Αιμίλιος: ‘Ελισάβετ, τρέχα όσο πιο μακριά μπορείς’8 Λέξεις: Η γυναίκα αράχνη ξελογιάζει και τον Μάρκο

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post 8 Λέξεις: Η τηλεοπτική εμφάνιση του Οδυσσέα κάνει έξαλλη την Ηλιάνα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα