MasterChef 5: Ρεσιτάλ μαγειρικής & γέλιου από τον Κουτσόπουλο

13:10 14/3/2021 - Πηγή: Youfly

Δύσκολη η χθεσινή ημέρα για τους παίκτες, που έκλεισε με την αποχώρηση του Κωστή Αλεξάκη από τον διαγωνισμό. Ημέρα ξεκούρασης και μάθησης, σήμερα 14/3 στο νέο επεισόδιο του MasterChef 5, για τους 16 φιλόδοξους μάγειρες του φετινού διαγωνισμού. Πρωταγωνιστής ο μοναδικός Λεωνίδας Κουτσόπολος, σε ένα διασκeδαστικό Masterclass.

Στιγμές χαλάρωσης και μάθησης

Μια δύσκολη εβδομάδα πέρασε και η σημερινή μέρα λειτουργεί σαν επιβράβευση για εκείνους που βρίσκονται ακόμα μέσα στον διαγωνισμό. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος “κερνάει” τους 16 υποψήφιους μια γλυκιά συνταγή, εξελιγμένη

από τα χέρια του, ξυπνώντας παιδικές αναμνήσεις σε κάποιους ενώ δίνει ιδέες για όμορφα και νόστιμα γλυκά.

Έχω φέρει το μπακαλοχαρτό μου

Με τον γνωστό του χιούμορ, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προσπαθεί να αποφορτίσει τους παίκτες από την δύσκολη εβδομάδα που προηγήθηκε. Μαζί θα θυμηθούν λάθη προηγούμενων δοκιμασιών και χωρίς την παραμικρή πίεση τώρα θα δουν τις σωστές τεχνικές, ούτως ώστε να μην επαναληφθούν.

Καλεσμένος θα είναι ο pastry chef Μπάμπης Ζηντίλης. Μαζί  με τον chef Κουτσόπουλο και τους διαγωνιζόμενους θα δοκιμάσουν ένα μοναδικό, αισθητικά αλλά και γευστικά, αποτέλεσμα.

Το τρέιλερ από το νέο επεισόδιο του MasterChef 5 (14/3)

Δείτε ακόμα:

Τηλεθέαση 13/3: Η Φάρμα ήρθε για να μείνει – Πρωτιά MasterChefΆγριες Μέλισσες: Η μεγάλη ανατροπή στη δίκη του Βόσκαρη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post MasterChef 5: Ρεσιτάλ μαγειρικής & γέλιου από τον Κουτσόπουλο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα