OPEN: Η ανακοίνωση για το τέλος συνεργασίας με την Μαρία Σαγανά

18:57 11/8/2021 - Πηγή: Youfly

Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε το κανάλι του OPEN, για το τέλος της συνεργασίας του με την Μαρία Σαγανά. Όπως έχει αναφερθεί στο Youfly.com, η Μαρία Σαγανά υπέβαλε την παραίτησή της και αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι της Παιανίας οριστικά.

Η Μαρία Σαγανά είχε αναλάβει την διεύθυνση προγράμματος τον Μάιο του 2020 και από σήμερα, ύστερα από ένα χρόνο, δεν αποτελεί μέλος του δυναμικού του καναλιού. Το όνομα που ακούγεται πως θα την αντικαταστήσει, είναι η Νίκη Καρνασιώτη, που τώρα κατέχει τη θέση της υπεύθυνης του ψυχαγωγικού

προγράμματος του σταθμού.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι πριν από δύο μήνες, τον Μάιο του 2021, είχε αποχωρήσει από το κανάλι και η Λίνα Ροδίτου, στέλεχος του προγράμματος, η οποία είχε ακολουθήσει την Άλκηστη Μαραγκουδάκη από τον ΣΚΑΪ και παρέμεινε στο κανάλι ακόμη και μετά την αποχώρηση της τελευταίας.

Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για την Μαρία Σαγανά:

“Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ανακοινώνει επίσημα την αποχώρηση της Μαρίας Σαγανά από τη «Διεύθυνση Προγράμματος» και την ευχαριστεί για τη συνεργασία και προσφορά της”.

Δείτε επίσης:

OPEN: Αποχώρησε από το κανάλι η Διευθύντρια ΠρογράμματοςΒροχή οι αποχωρήσεις στα κανάλια – Παραιτήθηκε στέλεχος του OPEN

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post OPEN: Η ανακοίνωση για το τέλος συνεργασίας με την Μαρία Σαγανά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα