Τηλεθέαση 16/2: Δυνατή μάχη για Survivor, Μέλισσες και Σεφ

12:18 16/2/2021 - Πηγή: Youfly

Τα κανάλια έχουν μπει πολύ δυναμικά στην μάχη για την τηλεθέαση. Άγριες Μέλισσες, Survivor και MasterChef 5 παλεύουν κάθε βράδυ για το ποιο θα επικρατήσει. Το κοινό φαίνεται να αμφιταλαντεύεται και οι εκπομπές πάλεψαν “σώμα με σώμα” για την πρώτη θέση. Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά για την τηλεθέαση χθες (16/2).

Το Survivor επιτέθηκε, το MasterChef 5 προσπάθησε, αλλά οι Άγριες Μέλισσες δεν πτοούνται, όπως φαίνεται από την χθεσινή τηλεθέαση. Το φανατικό κοινό

παραμένει πιστό στην αγαπημένη σειρά. Παρόλα αυτά, το Survivor ήρθε πάρα πολύ κοντά στις Μέλισσες, ενώ στο δυναμικό κοινό κατέκτησε και την πρωτιά. Από την άλλη το MasterChef έχει μπει κάπως μουδιασμένα στην τηλεοπτική σεζόν, αλλά οι αντίπαλοί του είναι σκληροί και αδίστακτοι μην ξεχνάμε. Κατάφερε, ωστόσο, να σταθεί στα πόδια του κι έτσι κέρδισε ένα ικανοποιητικό νούμερο στη τηλεθέαση.

Στο διάστημα 22:00 έως 23:30, όπου όλες οι εκπομπές έπαιζαν ταυτόχρονα, εκείνο που επικράτησε ήταν οι Άγριες Μέλισσες τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο δυναμικό. Ακολούθησε το Survivor και ύστερα το MasterChef.

Δείτε αναλυτικά την χθεσινή τηλεθέαση (16/2) για το Survivor, το MasterChef 5 και τις Άγριες Μέλισσες.

Γενικό κοινό 

Άγριες Μέλισσες: 28,9 %Survivor: 27,5 %MasterChef: 16,9 %Αγγελική: 9,2 %

Δυναμικό κοινό

Survivor: 29,4 %Άγριες Μέλισσες: 27,4 %MasterChef: 19,8 %Αγγελική: 7,8 %

Κατά το διάστημα 22:00 – 23:30

Γενικό σύνολο

Άγριες Μέλισσες: 28,9 %Survivor: 20,6 %MasterChef: 15,7 %

Δυναμικό σύνολο

Άγριες Μέλισσες: 27,4 %Survivor: 21,6 %MasterChef: 17,8 %

Δείτε επίσης: 

Άγριες Μέλισσες: Απειλές και αποχαιρετισμοί – Τί είδαμε χθεςSurvivor: Μπλε φωτιές και προδοσίες πριν τον αγώνα – Τρέιλερ 16/2MasterChef 5: Το μαγειρικό βατερλώ και η πρώτη αποχώρηση

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Τηλεθέαση 16/2: Δυνατή μάχη για Survivor, Μέλισσες και Σεφ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα