Αεροπορικές επιδρομές στο Κίεβο. Ήχησαν οι σειρήνες

Νέα επίθεση ξεκίνησαν οι Ρωσικές δυνάμεις στο Κίεβο καθώς ακούγονται σειρήνες για αεροπορική επιδρομή και οι κάτοικοι επιστρέφουν σε υπόγεια καταφύγια μόλις λίγες ώρες μετά το τέλος του πρώτου γύρου των συνομιλιών μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας.

Συμφωνά με τον ανταποκριτή του BBC News πύραυλοι έπεσαν κοντά στο σημείο που βρίσκεται η αποστολή του ειδησεογραφικού πρακτορείου στο Κίεβο. “Ταρακουνηθήκαμε και τα παράθυρα έτρεμαν’, ανέφερε προσθέτοντας πως οι μάχες φαίνεται να πλησιάζουν όλο

και πιο κοντά στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ουκρανίας.

This was the explosion that shook our base! #kiev pic.twitter.com/yXOxtxaDqD

— Clive Myrie (@CliveMyrieBBC) February 28, 2022

Δορυφορικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σήμερα Δευτέρα δείχνουν ότι οι ρωσικές χερσαίες δυνάμεις συνεχίζουν να πλησιάζουν στο Κίεβο, την πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με την αμερικανική ιδιωτική εταιρεία Maxar Technologies, διακρίνεται μια στρατιωτική αυτοκινητοπομπή που εκτείνεται σε μήκος 27 χιλιομέτρων.

Το κομβόι αυτό, στην ανατολική πλευρά του αεροδρομίου Αντόνοφ, περιλαμβάνει εκατοντάδες θωρακισμένα οχήματα, άρματα, αυτοκινούμενα πυροβόλα και οχήματα επιμελητειακής υποστήριξης και συνεχίζει να κινείται νότια, προς το Κίεβο.

The post Αεροπορικές επιδρομές στο Κίεβο. Ήχησαν οι σειρήνες appeared first on The President.

Keywords
Τυχαία Θέματα