Microids: Oddworld: Soulstorm Day One και Collector’s Odditions!

08:25 26/3/2021 - Πηγή: Plaisio

Το Oddworld: Soulstorm της αμερικανικής Oddworld Inhabitants κυκλοφορεί στις 6 Απριλίου για PlayStation 4 και PlayStation 5, με την ψηφιακή διανομή να παίρνει για άλλη μία φορά το προβάδισμα, ωστόσο η Microids μας δίνει μία καλή «δικαιολογία» για να προτιμήσουμε τη φυσική έκδοση του τίτλου!

O εκδότης του Oddworld:

Soulstorm ανακοίνωσε τις συλλεκτικές εκδόσεις Oddworld: Soulstorm Day One και Collector’s Odditions, οι οποίες συνοδεύονται από πολλά φυσικά/ψηφιακά «καλούδια» και τα ανάλογα preorder bonuses.

© 2021 Oddworld.

Συγκεκριμένα, η Collector’s Oddition θα περιέχει:

Ένα μοναδικό Collector’s BoxΜία ανάγλυφη συλλεκτική μεταλλική θήκηΜία αποκλειστική φιγούρα του Abe (22cm)Ένα premium art book 160 σελίδων από την Pix’n Love PublishingΈνα αποκλειστικό μπρελόκ Mining CompanyΤρία art printsΑυτοκόλλητα Mudokon TribalΤο τατουάζ από το χέρι του Abe© 2021 Oddworld.

H Day One Oddition θα περιέχει την ανάγλυφη συλλεκτική μεταλλική θήκη της Collector’s Oddition, ενώ όποιος προπαραγγείλει οποιαδήποτε έκδοση θα λάβει ψηφιακούς κωδικούς για το Oddworld: Soulstorm Original Video Game Soundtrack και ένα ψηφιακό art book Oddworld Art από το Pix’n Love Editions.

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω τίτλος προορίζεται να δοθεί δωρεάν στους συνδρομητές του PlayStation Plus (PS5 version), με τους τίτλους του Απριλίου.

The post Microids: Oddworld: Soulstorm Day One και Collector’s Odditions! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα