Επιστροφή στο σχολείο οικο…λογικά

18:14 6/9/2012 - Πηγή: Econews

Τα σχολεία ξεκινούν και μέσα στις βασικές αγορές των γονιών συμπεριλαμβάνονται και τα απαραίτητα παγουρίνο για το νερό καθώς επίσης και τα lunchboxes για το κολατσιό!

Στο www.letsgogreen.gr η επιστροφή στο σχολείο γίνεται με επιλεγμένα οικολογικά, μη τοξικά παγουρίνο και ταπεράκια (lunchboxes) μόνο από καταξιωμένες, βραβευμένες, και αξιόπιστες εταιρείες του εξωτερικού όπως είναι η Earthlust και η Preserve.

Οι εταιρείες αυτές εχουν επιλεγεί από το www.letsgogreen.gr με αυστηρά κριτήρια που

αφορούν στην ποιοτική κατασκευή των προϊόντων τους, στα οικολογικά, μή τοξικά υλικά που χρησιμοποιούν, στις πολύ καλές κριτικές που έχουν δεχθεί παγκοσμίως, αλλά και στη μοναδική αισθητική τους.

Προμηθευτείτε τώρα τα αξεπέραστης αισθητικής, αντοχής και ποιότητας ανοξείδωτα παγουρίνο της Earthlust και τα οικολογικά green lunchboxes της Preserve, σε δύο μοναδικές προσφορές από το www.letsgogreen.gr.

*Προσφορά για δύο οικολογικά ανοξείδωτα παγουρίνο: Αποκτήστε δύο από τα αγαπημένα σας παγουρίνο Earthlust των 400ml και δύο στόμια στην προνομιακή τιμή των 18,00 ευρώ το καθένα.

*Προσφορά για οικολογικό ανοξείδωτο παγουρίνο και δύο οικολογικά ταπεράκια για το κολατσιό: Αποκτήστε δύο από τα αγαπημένα σας οικολογικά ταπεράκια (lunchboxes) της εταιρείας Preserve, ένα ανοξείδωτο παγουρίνο Earthlust των 400ml και ένα στόμιο με 29,90 ευρώ.

Letsgogreen

Keywords
Τυχαία Θέματα