Κατατέθηκε το Πολυνομοσχέδιο – «Παρών» ψηφίζει η ΔΗΜΑΡ

08:45 6/11/2012 - Πηγή: Econews

Στις 12 το μεσημέρι εισάγεται προς επεξεργασία στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής το νομοσχέδιο για την «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016-Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του ν. 4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας tanea.gr, το πολυνομοσχέδιο, το οποίο κατατέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Βουλή και ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια,

συζητείται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και αναμένεται να ψηφιστεί αύριο το βράδυ.

Σε αυτό περιλαμβάνονται δημοσιονομικά και διαρθρωτικά μέτρα, καθώς και οι αλλαγές στα εργασιακά.

Ειδικότερα τα μέτρα προβλέπουν περικοπές δαπανών, μισθών και συντάξεων, αυξήσεις φόρων αλλά και σαρωτικές αλλαγές όπως η μείωση των αποζημιώσεων απόλυσης και το επίδομα γάμου.

«Παρών» θα ψηφίσει η ΔΗΜΑΡ

«Παρών» θα ψηφίσει η Δημοκρατική Αριστερά στο νέο πακέτο των μέτρων που τίθεται σε ψηφοφορία την Τετάρτη. Η απόφαση αυτή τη Δευτέρα σε διαδοχικές συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

«Είχαμε καταστήσει σαφές, με απόλυτη πολιτική ειλικρίνεια, ότι η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει τα εργασιακά μέτρα και αυτό το ήξεραν όλοι. Η θέση μας παραμένει αμετακίνητη», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης κατά εισήγησή του στην κοινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα