Formula 1: Δίχως φρένο η McLaren, αναρρίχηση για Williams

Ενώ μετράμε αντίστροφα για το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αξίζει μία ματιά στο πως διαμορφώθηκαν οι ισορροπίες σε ομαδικό επίπεδο.

Μετά λοιπόν από το Grand Prix στους φωτισμένους δρόμους της Σιγκαπούρης, εκεί όπου ο Lando Norris κυριάρχησε πλήρως, το ίδιο δείχνει να κάνει και η ομάδα του, McLaren, στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Η ιστορική ομάδα διπλασίασε το προβάδισμά της από τη Red Bull

Racing, το οποίο έχει πλέον ανοίξει στους 41 βαθμούς! Το θετικό για τους «ταύρους» είναι πως κράτησαν ακόμα μία σημαντική διαφορά από τη Scuderia Ferrari, η οποία ορίζεται στους 34 βαθμούς.

Πιο πίσω, η τέταρτη θέση της Mercedes-AMG και η πέμπτη της Aston Martin, πολύ δύσκολα θα αλλάξουν χέρια. Αντίθετα, στο κυνήγι της έκτης θέσης η Visa Cash app RB έχει τη Haas μία ανάσα πίσω της.

Όσο για τη Williams, πήρε δέκα βαθμούς μαζεμένους, «προσπέρασε» την Alpine ανεβαίνοντας όγδοη και έδειξε πως ένας καλός αγώνας, μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω!

Η μοναδική σταθερά έως τώρα, είναι το απόλυτο μηδέν της Kick Sauber. Αναλυτικά η βαθμολογία των κατασκευαστών μετά από 18 Grand Prix:

Επόμενος αγώνας είναι το Grand Prix των ΗΠΑ, που θα διεξαχθεί στο Circuit of the Americas, στο Austin του Texas, στις 18-20 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα