Ο εξομοιωτής της Red Bull που αγοράζεις με 120.000 ευρώ

Αν θέλατεποτέ να οδηγήσετε ένα μονοθέσιο της Formula 1 και δεν είχατε την ευκαιρία, μηνστενοχωριέστε. Σας έχουμε βρει τη λύση, αρκεί να έχετε να ξοδέψετε γύρω στις 122.000ευρώ!

Το πιοκοντινό πράγμα λοιπόν που μπορείτε να κάνετε είναι να αγοράσετε την καρέκλα gaming της φωτογραφίας, που όπως βλέπετεμοιάζει ακριβώς σαν ένα μονοθέσιο. Ονομάζεται Oracle Red Bull

Racing RB19 Motion Simulator και ουσιαστικά πρόκειται για έναν εξομοιωτή.Βέβαια για να σοβαρευτούμε, αφορά όσους είναι ευκατάστατοι μια και το ποσό πουζητείται από την κατασκευάστρια εταιρεία Memento Exclusives, είναι για τους περισσότερους… εξωφρενικό.

Και να τα είχε κάποιος, ίσως προτιμούσε να αγοράσει πραγματικό supercar. Όχι το αντίγραφο μια Red Bull (χωρίς κινητήρα και τροχούς φυσικά), όσες επιτυχίες και εάν έχει σημειώσει στο ενεργητικό της. Υπενθυμίζουμε 21 νίκες, 30 βάθρα, 15 pole positions και 860 βαθμούς. Βέβαια με τον υπερσύγχρονο υπολογιστή παιχνιδιών σε αυτό το κάθισμα, θα νομίζετε πως όντως οδηγείτε αληθινό αυτοκίνητο της Formula 1.



Οπροσομοιωτής χρησιμοποιεί αυθεντικό τιμόνι, το μοντέλο Rexing Mayaris Formula Sim Racing Steering Wheel, πεντάλ Heusinkveld Sim Pedals Ultimate+S, καθώς και το απτικό σύστημα D-Box Generation 5 2250i. Η οθόνη είναι AOC 49 ιντσών. Όσον αφορά το εσωτερικό, οενδιαφερόμενος αγοραστής έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το πιλοτήριο του Max Verstappen ή του Sergio Perez.

Αξίζει νααναφέρουμε πως στον κατάλογο της εταιρείας υπάρχουν κι άλλα μοντέλα σαν την BWT Alpine A524, την Williams Racing FW46 ή την Aston Martin Aramco του Fernando Alonso.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα