O Leclerc παρέλαβε τη νέα του Ferrari SF90 XX Stradale [vid]

19:28 24/10/2024 - Πηγή: Caroto
Ο οδηγός της Ferrari F1, ο Charles Leclerc, προσέθεσε πρόσφατα στη συλλογή του ένα νέο υπεραυτοκίνητο, τη Ferrari SF90 XX Stradale.

Το εν λόγω αυτοκίνητο παραδόθηκε στον Leclerc στο Μονακό, όπου εντοπίστηκε σε πρατήριο καυσίμων της Esso πριν του παραδοθεί επίσημα. Η SF90 XX Stradale του Leclerc έχει βαφτεί σε ματ μαύρο χρώμα με κόκκινες

λεπτομέρειες, ενώ η οροφή είναι γυαλιστερή μαύρη.

 Τα χρώματα της σημαίας του Μονακό, κόκκινο και λευκό, είναι εμφανή στους καθρέφτες και στα άκρα της πίσω αεροτομής. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου διαθέτει μαύρη επένδυση, ενώ οι ζάντες είναι κατασκευασμένες από ανθρακονήματα.

Η SF90 XX Stradale εξοπλίζεται με έναν 4,0 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα σε συνδυασμό με τρεις ηλεκτροκινητήρες, αποδίδοντας συνολικά 1.030 ίππους. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 8-τάχυτο διπλού συμπλέκτη, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,3 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 320 χλμ./ώρα.

Ο Charles Leclerc διαθέτει επίσης μια Ferrari Daytona SP3 με παρόμοιες προδιαγραφές, η οποία φέρει μια λωρίδα στα χρώματα του Μονακό που διατρέχει το κέντρο του αυτοκινήτου. Επίσης, στο γκαράζ του έχει μία 812 Competizione Aperta και μία Purosangue.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @esso_monaco

The post O Leclerc παρέλαβε τη νέα του Ferrari SF90 XX Stradale [vid] appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα