Τι τρέχει με την ονομασία Tourbillon της Bugatti;

15:26 28/6/2024 - Πηγή: Caroto
Η επιλογή του ονόματος «Tourbillon» από την Bugatti για το νέο της hypercar προκάλεσε σύγχυση στις διαδικτυακές αναζητήσεις, κατευθύνοντας τους χρήστες προς ρολόγια αντί για το αυτοκίνητο.

Αυτό συνέβη επειδή το «Tourbillon» είναι ένας πολύ γνωστός και σύνθετος μηχανισμός ρολογιών, κάτι που ενισχύθηκε από τις συνεργασίες της Bugatti με τον κατασκευαστή ρολογιών Jacob & Co., ο οποίος είναι διάσημος για τα περίπλοκα και πολυτελή

του ρολόγια.

Έτσι, οι αναζητήσεις για το νέο hypercar της Bugatti κατέληγαν σε αποτελέσματα σχετικά με ρολόγια, συμπεριλαμβανομένων και διαφημίσεων για απομιμήσεις, κάτι που εγείρει ερωτήματα για τη στρατηγική επιλογή του ονόματος.

Το όνομα «Tourbillon» δεν διαθέτει την ξεχωριστή ταυτότητα και μοναδικότητα που έχουν τα προηγούμενα μοντέλα της Bugatti, όπως τα Veyron και Chiron, τα οποία είναι αμέσως αναγνωρίσιμα και δεν προκαλούν τέτοια σύγχυση.

Παρά την μάλλον ακατάλληλη επιλογή του ονόματος, η Bugatti πιθανότατα στοχεύει σε πελάτες που δεν επηρεάζονται από τις διαδικτυακές αναζητήσεις, καθώς το κοινό που ενδιαφέρεται για τα hypercars της μάρκας έχει ήδη επίγνωση των προϊόντων και των χαρακτηριστικών τους.

Ωστόσο, η στρατηγική αυτή μπορεί να μην είναι ιδανική για την προβολή και το μάρκετινγκ του νέου hypercar στο ευρύτερο κοινό. Βέβαια, με τον καιρό όλοι μας θα συνηθίσουμε την Tourbillon. Τι στο καλό, για μια Bugatti μιλάμε…

The post Τι τρέχει με την ονομασία Tourbillon της Bugatti; appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα