Το Ford Bronco έρχεται στην Ελλάδα!

Το ιδιαίτερα δημοφιλές στις ΗΠΑ Ford Bronco έρχεται στην Ευρώπη, αυστηρά σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ικανό εκτός δρόμου μοντέλο, με 335 ίππους.

Η Ford φέρνει το θρυλικό Bronco 4×4 για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Το μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία σε επιλεγμένες αγορές (μεταξύ τους και η Ελλάδα), στην hardcore έκδοση Outer Banks και στην Badlands. Και οι δύο εκδόσεις που θα έρθουν στην Ευρώπη ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες ικανότητές

σε ακραίες εκτός δρόμου διαδρομές, ενώ και οι δύο εφοδιάζονται με κινητήρα EcoBoost V6 2.7lt που αποδίδει 335 ίππους και 563 Nm ροπής.

Το Bronco έχει δικαίως το προσωνύμιο “G.O.A.T.” (Goes Over Any Type of Terrain), κι αυτό γιατί περιλαμβάνει εξελιγμένα συστήματα μετάδοσης κίνησης με μακριές και κοντές σχέσεις, Trail Control και έως 7 προφίλ οδήγησης. Το μοντέλο μεταξύ άλλων έχει αφαιρούμενες πόρτες με δυνατότητα αποθήκευσης μέσα στο αυτοκίνητο, ενσωματωμένα σημεία στήριξης που προορίζονται για την εγκατάσταση αξεσουάρ καθώς και εξαιρετικά ανθεκτικά και εύκολα στο καθάρισμα εξαρτήματα και επιφάνειες στην περίπτωση που τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο δύσκολα.

Η μετάδοση της κίνησης γίνεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων ως στάνταρ. Μάλιστα, μία μέγιστη σχέση «έρπειν» (crawl) έως και 64,33:1 στη λειτουργία low range δίνει στο Bronco τη δυνατότητα να κινείται με ταχύτητα 6 km/h με τον κινητήρα να περιστρέφεται στις 2.400 στροφές ανά λεπτό, εξασφαλίζοντας ακριβή έλεγχο χαμηλών ταχυτήτων και μειώνοντας την πιθανότητα ακινητοποίησης σε δύσκολο έδαφος. Το Bronco Outer Banks είναι εξοπλισμένο με ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κιβώτιο μεταφοράς δύο ταχυτήτων που επιτρέπει την εναλλαγή εν κινήσει με το πάτημα του κουμπιού μεταξύ μακριών και κοντών σχέσεων.

Το Bronco Badlands προσθέτει ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για τον εμπρός άξονα, καθώς και ένα σύστημα αποσύνδεσης της εμπρός αντιστρεπτικής δοκού, εξασφαλίζοντας μέγιστη άρθρωση στην ανάρτηση σε απαιτητικές συνθήκες. Επιπλέον, ένα ηλεκτρομηχανικό κιβώτιο μεταφοράς δύο ταχυτήτων με αυτόματη λειτουργία επιτρέπει την απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ 2WD και 4WD, ανάλογα με τις συνθήκες, αφήνοντας τον οδηγό απερίσπαστο προκειμένου να συγκεντρωθεί στο δρόμο.

Η σχεδίαση του είναι εμπνευσμένη τόσο από το αυθεντικό Bronco του 1966, όσο και από άλλα μοντέλα της Ford, όπως το F-Series της αμερικανικής αγοράς και η θρυλική Mustang. Τα αυτοκίνητα που θα διατεθούν στην αγορά της Ευρώπης θα φέρουν την ονομασία First Edition και θα είναι διαθέσιμα στα επίπεδα εξοπλισμού Outer Banks ή Badlands. Κάθε ένα θα έχει αριθμημένο σήμα στο εσωτερικό με τον αριθμό σειριακής παραγωγής, καθώς και μια επιλογή βασικών διαθέσιμων αξεσουάρ, όπως καλύμματα καθισμάτων από νεοπρέν, τσάντες αποθήκευσης για τις πόρτες και μαλακή διχτυωτή οροφή, ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου.

#tdi_7 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/03/FORD-BRONCO_16-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_7 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/03/FORD-BRONCO_20-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_7 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/03/FORD-BRONCO_07-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_7 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/03/FORD-BRONCO_01-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_7 .td-doubleSlider-2 .td-item5 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/03/FORD-BRONCO_02-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_7 .td-doubleSlider-2 .td-item6 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/03/FORD-BRONCO_05-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 του 6

The post Το Ford Bronco έρχεται στην Ελλάδα! appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα