Kλήρωση για όλα τα γούστα, αλλά και με πολλά ζόρια για το Big4!

Mεγάλα ονόματα θέλετε; Φυσικά και υπάρχουν. Αγιαξ και Μαρσέιγ. Αλλά και Γουέστ Χαμ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Βιγιαρεάλ.

Όπως και υπολογίσιμες δυνάμεις έστω αν και φανέλα δεν… ζυγίζει 100 κιλά. Ποιος να υποτιμήσει την Φράιμπουργκ, την Ρεν, την Μπράιτον ή την Μακάμπι Χάιφα. Όμως υπάρχουν και ευκαιρίες. Τουλάχιστον για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Η Τόπολα για τους Πειραιώτες, αλλά και η Ελσίνκι και η Αμπερντίν για τους Θεσσαλονικείς

είναι ομάδες που δίνουν δικαίωμα στο να βαδίσουν οι ελληνικές ομάδες σε ευρωπαϊκά μονοπάτια και μετά τα Χριστούγεννα!

Κάπως έτσι είναι η πρώτη ανάγνωση των κληρώσεων για το Big4 του ελληνικού ποδοσφαίρου που έγινε στο Μονακό το μεσημέρι της Παρασκευής. Κλήρωση για όλα τα γούστα που αφήνει περιθώρια για όνειρα, αλλά παράλληλα στέλνει και το μήνυμα για… χειμωνιάτικες νύχτες με ζόρια και καρδιοχτύπι.

Καμία πρόκριση δεν έχει χαθεί ή δεν έχει κερδηθεί από την μέρα της κλήρωσης. Όλα τα ματς παίζονται στο γήπεδο και μόνο και φυσικά είναι πρόσφατα όλα όσα θαυμαστά είδαμε από τις ελληνικές ομάδες μέσα στο… λιοπύρι του Αυγούστου.

Οπότε αυτή την ώρα μόνο για… καφενειακή συζήτηση μπορούμε να μιλάμε, για μίνι προσεγγίσεις αφού το πρόγραμμα απλώνεται έως τον Δεκέμβριο, για ευχολόγια και για όνειρα. Προφανώς υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις.

Αλλιώς βλέπει το μέλλον του ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ και αλλιώς η ΑΕΚ που της… έλαχε κλήρωση που περισσότερο παραπέμπει σε Τσάμπιονς Λιγκ παρά σε Europa. Όμως και πάλι καθρέφτης θα είναι το γήπεδο. Λάθος όποιος πανηγυρίσει τόσο νωρίς, λάθος κι όποιος φορέσει μαύρες πλερέζες.

Μόλις στην πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου βρισκόμαστε, οι μεταγραφές συνεχίζονται. Οι πάντες ψάχνονται. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αναμένεται… καυτός χειμώνας και κυρίως τις Πέμπτες δεν πρόκειται να πλήξουμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα