Satya Nadella: Η πρώτη δήλωση του CEO της Microsoft μετά το παγκόσμιο «blackout» – «Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη»

Satya Nadella: Ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft έκανε σήμερα (19/07) μία πρώτη δήλωση σχετικά με το παγκόσμιο ψηφιακό μπλακ άουτ που επηρέασε εκατομμύρια πολίτες.

Ειδικότερα, ο… τεχνολογικός γίγαντας Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι λαμβάνει μέτρα έπειτα από τεχνικό μπλακ άουτ που έπληξε αρκετές επιχειρήσεις και αεροπορικές εταιρείες.

Ο CEO του κολοσσού,

Satya Nadella, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X τόνισε ότι οι πελάτες θα έχουν την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη για να επανέλθουν με ασφάλεια τα συστήματα.

«Χθες, η CrowdStrike κυκλοφόρησε μια ενημέρωση που άρχισε να επηρεάζει τα συστήματα πληροφορικής παγκοσμίως.

Γνωρίζουμε αυτό το ζήτημα και συνεργαζόμαστε στενά με την CrowdStrike και σε ολόκληρο τον κλάδο για να παρέχουμε στους πελάτες τεχνική καθοδήγηση και υποστήριξη για να επαναφέρουν με ασφάλεια τα συστήματά τους στο διαδίκτυο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Yesterday, CrowdStrike released an update that began impacting IT systems globally. We are aware of this issue and are working closely with CrowdStrike and across the industry to provide customers technical guidance and support to safely bring their systems back online.

Satya Nadella (@satyanadella) July 19, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα
Satya Nadella, CEO, Microsoft, – Παρέχουμε,Satya Nadella, CEO, Microsoft, – parechoume