Tα ζώδια σήμερα: Οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα κλείνουν με θετικό τρόπο

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που κάνει αισθητή την επιρροή της κυρίως στα ζώδια

του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Έρχονται στο προσκήνιο οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που μας απασχολούν έντονα και προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε παίρνοντας γενεές και σωστές αποφάσεις.

Κομβικής σημασίας είναι η παρουσία του ανάδρομου Δία από τον Ταύρο καθώς σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα (τρίγωνο με τον Ήλιο από τον αιγόκερω και εξάγωνο με την Σελήνη στον Καρκίνο). Με την εύνοιά του μπορεί να οδηγήσει στις σωστές επιλογές και να φέρει την ηρεμία τόσο στην οικογένεια όσο και την καριέρα.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές επιτυχίες και σε οικονομικό επίπεδο αφού είναι πιθανό να υπάρξουν συμφωνίες για αγοραπωλησίες και επαγγελματικές συνεργασίες που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στον προϋπολογισμό μας.

Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσουμε καταστάσεις που μπορεί να μας έχουν προβληματίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα γιατί οι επιλογές που θα πραγματοποιήσουμε το πιθανότερο είναι να μας δικαιώσουν.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην διαχείριση των σχέσεων με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στον Τοξότη και το τετράγωνό τους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δεν επιτρέπει να είμαστε αντικειμενικοί προστατεύοντας τον εαυτό μας από πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να μας κατευθύνουν κατά το δοκούν.

Είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε επιφυλακτικοί σε ότι ακούμε αποφεύγοντας να παρασυρθούμε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που θα οδηγήσουν σε λάθη.

Καλό είναι επίσης να είμαστε προσεκτικοί στην κατανάλωση φαγητού και ποτού γιατί είναι εύκολο να ξεφύγουμε και τελικά να μην απολαύσουμε τη στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάμε.

Σημαντικό είναι ακόμα να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους απέναντι σε επιθετικές συμπεριφορές που μπορεί να δεχτούμε αφού είναι εύκολο να ξεφύγουμε και να μπούμε σε μία διαδικασία συγκρούσεων που θα προκαλέσει αναταραχή στις σχέσεις γενικότερα.

Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε το μέτρο σε όλα τα επίπεδα αποφεύγοντας να εμπλακούμε σε καταστάσεις που πιθανά δεν θα εξελιχθούν όπως περιμένουμε.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οικογενειακά,oikogeneiaka