Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό μέχρι το απόγευμα ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος,

Αιγόκερως).

Μας δίνεται η ευκαιρία να κλείσουμε υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να μας απασχολούν έντονα χρησιμοποιώντας το ένστικτο και τη δυναμική μας. Η αντίθεση που σχηματίζει τα ξημερώματα με τον Ουρανό από τον Ταύρο δημιουργεί έντονες συνθήκες ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες.

Ανατρεπτικά γεγονότα δεν αποκλείεται να προκαλέσουν υπερένταση και να οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα που συνομιλούμε για οικονομικούς λόγους.

Το πρωί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ωθεί να ξαναβρούμε την ενσυναίσθηση και την διάθεση να κατανοήσουμε τους γύρω μας. Αισθηματικές υποθέσεις μπορούν να τακτοποιηθούν καθώς αναγνωρίζουμε την προσφορά του συντρόφου μας σε βαθύτερο επίπεδο.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μετά το μεσημέρι βοηθά να κλείσουμε τις καλύτερες δυνατές οικονομικές συμφωνίες που θα οδηγήσουν στην κοινωνική καταξίωση και την αναγνώριση μας.

Μπορούμε να εντοπίσουμε ποιες είναι οι ευκαιρίες που θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε την οικονομική μας επιρροή και να κερδίσουμε το καλύτερο δυνατό που θα δημιουργήσει ένα πλαίσιο ασφάλειας και σταθερότητας στη ζωή μας.

Αργά το βράδυ η Σελήνη μετακινείται στον Τοξότη βοηθώντας μας να περάσουμε ευχάριστα το επόμενο διήμερο. Αισιοδοξία, κέφι και φαντασία μας δίνουν την ευκαιρία να βγούμε από την εσωστρέφεια και την καχυποψία και να πιστέψουμε πάλι στην προσωπική μας κοσμοθεωρία.

Πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να μας κατευθύνουν σε φιλοσοφικές και πνευματικές αναζητήσεις που θα διευρύνουν τους ορίζοντές μας.

Επαγγελματικά, εμπόριο και διαφήμιση, επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό δημιουργούν συνθήκες νέων ευκαιριών που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην προσωπική μας ζωή δεν διστάζουμε να φλερτάρουμε προσεγγίζοντας το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει.

Άλλωστε η αγάπη είναι μία περιπέτεια που θα μας δώσει την ευκαιρία να βιώσουμε μοναδικά συναισθήματα και έξαψη.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε κατά το πέρασμα της Σελήνης στον Τοξότη καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες. Παρελθούσες καταστάσεις μπορεί προσωρινά να προκαλέσουν κατήφεια και απαισιοδοξία οδηγώντας μας στην εσωστρέφεια.

Καλό είναι να δώσουμε χρόνο τόσο στον εαυτό μας όσο και στους γύρω μας αποφεύγοντας να μπούμε συζητήσεις στις οποίες μπορεί να είμαστε σκληροί και αδιάλλακτοι προκαλώντας αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023,triti 17 oktovriou 2023