Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2023.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η ανάγκη να είμαστε αποτελεσματικοί στον χώρο της δουλειάς είναι εντονότερη από ποτέ καθώς επιφορτιζόμαστε

με περαιτέρω ευθύνες και αγγαρείες.

Το καθημερινό μας πρόγραμμα είναι βεβαρημένο για αυτό οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τον χρόνο μας.

Ζητήματα που αφορούν το συναδελφικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψουν για αυτό οφείλουμε να είμαστε εγκρατείς ιδιαίτερα σε ότι αφορά την συμπεριφορά μας απέναντι σε πρόσωπα που συνεργαζόμαστε σε καθημερινό επίπεδο.

Όμως είναι εύκολο να παρασυρθούμε λόγω της διάθεσης να επικρίνουμε τους γύρω μας και να γίνουμε φορτική δημιουργώντας προβλήματα σε σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς.

Καλό είναι να διαχειριστούμε το άγχος φροντίζοντας να εκτονώσουμε μέσα από ένα πρόγραμμα άσκησης ή γυμναστικής που θα μας βοηθήσει να λυτρωθούμε από κάθε αρνητική διάθεση και συναίσθημα.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη στους Διδύμους το βράδυ κινητοποιεί έντονα συναισθήματα και εκνευρισμό που μπορεί να εκδηλωθεί τόσο απέναντι σε συναδέλφους όσο και σε πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος.

Είναι σημαντικό να είμαστε συγκρατημένοι στον τρόπο που αντιδρούμε απέναντι στους άλλους γιατί με ευκολία μπορούμε να αντιπαρατεθούμε χωρίς μετρό και λογική. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά ζητήματα που αφορούν τον χώρο της δουλειάς δεν αποκλείεται να αναπτυχθούν κόντρες τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστούμε με ψυχραιμία.

Είναι σημαντικό να προστατεύσουμε σχέσεις που είναι καθημερινές και που μπορεί να αποδειχθεί πως είναι πολύτιμες στον εργασιακό χώρο. Σε ότι αφορά τον κοντύνω περίγυρο είναι εύκολο να μπούμε σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα οδηγήσει σε καβγάδες.

Είναι σημαντικό να διαχειριστούμε τα νεύρα μας και να μην προχωρήσουμε σε σπασμωδικές συμπεριφορές και κινήσεις που θα ενοχλήσουν.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτη 7 Φεβρουαρίου,triti 7 fevrouariou