Tα ζώδια της Πέμπτης: Η επιθυμία για επαγγελματική καταξίωση γίνεται εντονότερη από ποτέ

Ο Άρης μετακινείται στον Αιγόκερω επηρεάζοντας άμεσα το επόμενο χρονικό διάστημα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Mε τον Άρη να κινείται την επόμενη περίοδο στο ζώδιο της έξαρσης του η ανάγκη να πρωταγωνιστήσουμε στον επαγγελματικό χώρο γίνεται εντονότερη από ποτέ.

Εκφράζεται με κάθε τρόπος των τομέα της καριέρας

καθώς δεν διστάζουμε να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και να πετύχουμε τους επαγγελματικούς μας στόχους. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό απαιτεί η μεγαλύτερη προσοχή και υπευθυνότητα από την πλευρά μας.

Παράλληλα όμως μας δίνεται η δυνατότητα να δείξουμε τα προσόντα και τις ικανότητές μας εντυπωσιάζοντας φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους με τον τρόπο διαχείρισης που επιλέγουμε.

Απαραίτητο είναι όμως να μην επιτρέψουμε στον συντηρητισμό και την απολυτότητα να κυριαρχήσουν οδηγώντας μας σε σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα μας.

Οφείλουμε να αποφύγουμε κάθε αντιδικία για να προστατέψουμε την μέχρι τώρα προσπάθειά μας τρικλοποδιές και δυσαρέσκεια που δεν θα μας ωφελήσουν.

Η Σελήνη κινείται στον Ζυγό ενισχύοντας την ανάγκη να κοινωνικοποιηθούμε και να εισπράξουμε την αποδοχή των γύρω μας. Σημαντικό είναι για μας να υπάρξουν πρόσωπα σε επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο που θα μας εμπιστευτούν και θα μας δείξουν ότι εκτιμούν κάθε πτυχή της προσωπικότητάς μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε φόβους και ανασφάλειες που κάνουν την εμφάνισή τους και επηρεάζουν την συμπεριφορά μας. Μπορεί να μας οδηγήσουν σε υποχωρήσεις που αργότερα θα μετανιώσουμε και θα επηρεάσουν τον τρόπο που σχετιζόμαστε με συνεργάτες και σύντροφο.

Το τετράγωνο που σχηματίζει νωρίς το πρωί ο Ήλιος από τον Αιγόκερω με τη Σελήνη δεν μας επιτρέπει να αρχίσουμε το πρωινό μας με ηρεμία.

Εσωτερική αναστάτωση και νευρικότητα εκφράζονται σε όλα τα επίπεδα και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε εντάσεις που καλό είναι να αποφύγουμε.

Είναι προτιμότερο να μην εμπλακούμε σε σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθούμε σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που παίζουν κομβικό ρόλο τόσο στην καριέρα όσο και στα αισθηματικά μας.

Αργά το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη μας δίνει την ευκαιρία να χαρούμε τη στιγμές με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχουμε να δούμε καιρό.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτης,pebtis