Tα ζώδια του Σαββάτου 22 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Ο Ήλιος αφού τον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω προκαλεί υπερένταση στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

(Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από εμμονές και προκαταλήψεις που δημιουργούν προβλήματα σε οικογενειακές σχέσεις. Είναι πιθανό να νιώσουμε πως υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να μας κατευθύνουν κατά το δοκούν ασκώντας κυριαρχία πάνω μας. Απαραίτητο είναι να αποφύγουμε μετωπικές συγκρούσεις που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν σε ρήξεις.

Οφείλουμε να εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας αποφεύγοντας να μπούμε σε συζητήσεις που θα είναι αδιέξοδες.

Παράλληλα μέσα από αυτή την διαδικασία καλό είναι να συνειδητοποιήσουμε πως οφείλουμε να προχωρήσουμε σε εσωτερικές αλλαγές αποτινάσσοντας από πάνω μας νοοτροπίες και προκαταλήψεις που μπορεί να μας έχει εμφυσήσει οικογένεια.

Όμως βρισκόμαστε σε μία πορεία εξέλιξης που πια δεν μας εξυπηρετούν, αντιθέτως δεν αποκλείεται να γίνονται εμπόδιο σε κάθε επιδίωξη και προσωπικό στόχο.

Η Σελήνη κινείται στην Παρθένο δίνοντας μας την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις που μας απασχολούν έντονα. Με καλό προγραμματισμό θα διευθετήσουμε κάθε εκκρεμότητα και αυτό θα είναι αρκετό για να μας απαλλάξει από το άγχος και την ένταση.

Οφείλουμε όμως να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον πόνο της δουλειάς καθώς με ευκολία μπορούμε να παρασυρθούμε στην επικριτικότητα που θα προκαλέσει εντάσεις και κόντρες. Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους σεβόμενοι τον διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης προσώπων που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον συναδελφικό περίγυρο.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε πρωτότυπες κινήσεις και πρωτοποριακές ιδέες που θα προκαλέσουν τον θαυμασμό και την αποδοχή στον χώρο της δουλειάς.

Ξεχωρίζουμε για την αντίληψη και την αποτελεσματικότητα μας και αυτό είναι αρκετό για να διαψεύσουμε δίνοντας λύσεις σε υποθέσεις που μπορεί οι άλλοι να μην ήταν εύκολο να αντιμετωπίσουν.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου 22 Ιουλίου,savvatou 22 iouliou