Αίγινα: Ο 36χρονος που είχε κάψει ζωντανούς θεία και ανιψιό το 2015, τους είχε βασανίσει νωρίτερα

Μετά από 7 χρόνια οι αρχές της Μάλτας συνέλαβαν  το μεσημέρι της 19ης Αυγούστου έναν 36χρονο άνδρα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ελληνικό - διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία που είχε σημειωθεί στην Αίγινα στις 30 Νοεμβρίου 2015.

Σε εξέλιξη βρίσκονται ήδη οι διαδικασίες για την έκδοση στην Ελλάδα από τη Μάλτα, του 36χρονου φερόμενου δράστη της διπλής δολοφονίας στην Αίγινα πριν από 7 χρόνια, το 2015.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη

στη Μάλτα, τη περασμένη Παρασκευή, 19 Αυγούστου, στη 1 το μεσημέρι.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης των ελληνικών αρχών, για την αποτρόπαια δολοφονία μίας 71χρονης γυναίκας και του ανιψιού της, οι οποίοι είχαν βρεθεί απανθρακωμένοι μέσα στο σπίτι τους.

Μάλιστα φέρεται να είχαν βασανιστεί πριν ο φερόμενος δράστης βάλει φωτιά και τους κάψει ζωντανούς.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε εισβάλλει τις πρώτες πρωϊνές ώρες της 30ης Νοεμβρίου του 2015 στο σπίτι μιας 71χρονης γυναίκας στο χωριό Ασώματοι στην Αίγινα, μαζί με συνεργούς του αφού πρώτα έσπασε με πέτρα το παράθυρο.

Στην συνέχεια, αφού γρονθοκόπισαν την ηλικιωμένη και τον ανιψιό της ηλικίας 44 ετών ώστε να τους αποκαλύψουν που είχαν κρυμμένα χρήματα, και τους μετέφεραν σε ένα δωμάτιο όπου τους έκαψαν ζωντανούς.



Keywords
Τυχαία Θέματα