Έβαλε αποσμητικό 19 εκατοστών στον πρωκτό του – Σφήνωσε για 3 εβδομάδες και το αφαίρεσαν με χειρουργείο

Ούτε οι γιατροί στο Burdwan Medical College, στην Ινδία, δεν πίστευαν στα μάτια τους, χειρουργώντας έναν νεαρό άνδρα, 27 ετών, ο οποίος είχε σφηνώσει στον πρωκτό του ένα αποσμητικό 19 εκατοστών και μάλιστα είχε σφηνώσει για 3 εβδομάδες!

Σύμφωνα με την nypost.com, ο εν λόγω άνδρας υπέφερε από αφόρητους πόνους και πήγε στο νοσοκομείο εξηγώντας την κατάσταση του, με τους γιατρούς να τον βάζουν αμέσως στο χειρουργείο.

«Αυτό ήταν μεγάλη υπόθεση για εμάς», είπε χαρακτηριστικά ο Tapas Ghosh, επιστάτης

του νοσοκομείου και πρόσθεσε πως «του συμπεριφερθήκαμε με απόλυτη προσοχή».

Έτσι, μόλις έγινε εισαγωγή, οι γιατροί πραγματοποίησαν αρκετές ακτινογραφίες και είδαν πως είχε σφηνώσει στον πρωκτό του ένα αποσμητικό περίπου 19 εκατοστών, το οποίο βρίσκονταν εκεί για περίπου 20 μέρες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει στην τουαλέτα.

Μετά από χειρουργείο που κράτησε δύο ώρες, κατάφεραν να αφαιρέσουν το επίμαχο αντικείμενο, ενώ τράβηξαν κι ένα βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων, στο οποίο φαίνεται να αφαιρούν το αποσμητικό από το στομάχι του 27χρονου.

Παρόλα αυτά, ο 27χρονος δεν βγήκε αλώβητος από την επέμβαση, αφού υπέστη βλάβη τόσο στον οισοφάγο όσο και στο έντερο.

Μάλιστα, για να θεραπευτεί ο τελευταίος τραυματισμός του, πιθανότατα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο μέλλον.

Επίσης, πρέπει να παρακολουθείται από γιατρούς για τις επόμενες επτά ημέρες σε περίπτωση περαιτέρω επιπλοκών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έβαλε, – Σφήνωσε,evale, – sfinose