Ιωάννης Παπαζήσης: «Ήρθα στη ζωή να απολαύσω το ταξίδι, δεν θέλω ούτε να με θυμάστε ούτε να με ξαναδείτε»

Με αφορμή τη συμμετοχής στους «Μαύρους πίνακες» του STAR, o Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο την Παρασκευή.

Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε τόσο για την ηρεμία που νιώθει πια να έχει στη ζωή του όσο και για τον ποιοτικό χρόνο που φροντίζει να περνά με τον γιο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Παπαζήσης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «έρχεται ένα κλικ στον εαυτό

σου και φεύγεις από την μετεφηβική ηλικία, την νεανική και περνάς στην πιο ώριμη. Θεωρώ ότι ήταν ένα καλό κλικ σε μένα. Ήρθα σε αυτή τη ζωή για να απολαύσω αυτό το ταξίδι και δεν θέλω τίποτα άλλο, μέχρι εκεί. Ούτε να με θυμάστε θέλω, ούτε να σας θυμάμαι, ούτε να με ξαναδείτε, ούτε τίποτα! Αυτό ήρθα να ζήσω και να την κάνω».

«Στους Μαύρους πίνακες μπορώ να ομολογήσω ότι, όταν ήρθε η ώρα της σκηνής που ετοιμαζόμαστε να πάμε στο νεκροτομείο, δυστυχώς για να μπω στη διαδικασία αυτού του ανθρώπου σκεφτόμουν τα χειρότερα για τη δική μου ζωή. Αλλιώς δεν μπαίνεις εύκολα. Σκέφτηκα ότι έχω παιδί και γω, αν θα συνέβαινε στο δικό μου παιδί κάτι τέτοιο».



«Όσο χρόνο έχω τον δίνω στον γιο μου. Ο λίγος ποιοτικός χρόνος είναι καλύτερος από οποιονδήποτε κενό χρόνο» πρόσθεσε ακόμα, σε άλλο σημείο, ο Ιωάννης Παπαζήσης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο του STAR.

Keywords
Τυχαία Θέματα