Καφετζόπουλος για Μποφίλιου: Ή θα πεις ότι η Ουκρανία δέχτηκε εισβολή ή κάτσε σπίτι σου

Ο γνωστός ηθοποιός είχε δημοσίευσει στα social media ένα σκίτσο, στο οποίο ο Βλαντιμίρ Πούτιν απεικονιζόταν να παίζει πιάνο πάνω στη βομβαρδισμένη Ουκρανία.

“Μα Ρουσία πουνάει όταν σκουτώνει, να το τυμάσαι μικρή μου καρντιά, το Ρουσία πουνάει πάαντα όταν σκουτώνει, πάααντα” είχε γράψει στο σκίτσο, παραφράζοντας στίχους από το γνωστό τραγούδι της Νατάσας Μποφίλιου “Η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει”.

“Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Νατάσα Μποφίλιου. Με τη συγκέντρωση που έγινε

είχα πρόβλημα, η οποία έλεγε άρες μάρες κουκουνάρες. Ένας αχταρμάς και άρες μάρες κουκουνάρες, να μην πάρουμε θέση. Εδώ είναι απλά τα πράγματα, υπάρχει η Ρωσία και υπάρχει και η Ουκρανία που δέχτηκε μια εισβολή. Ή θα πεις αυτό το πράγμα ή μην πεις τίποτα” δήλωσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN.

“Η ουσία είναι ότι καταδίκαζα μια συγκέντρωση, η μόνη γνωστή καλλιτέχνης ήταν αυτή, οι αφίσες δεν έλεγαν τίποτα άλλο, η αφίσα έλεγε “η Μποφίλιου και άλλοι καλλιτέχνες”. Ως εκ τούτου έπρεπε να αναφερθώ στη Μποφίλιου και θεώρησα ότι είναι καλό να είμαι λίγο σκωπτικός. Δεν θέλω να κάνω κριτική στη Μποφίλιου για το πώς ασκεί την τέχνη της. Αλίμονο. Δεν ήταν προσωπικό, απλώς ειρωνεύτηκα λίγο το βιμπράτο“.

“Υπάρχουν και άλλες τραγουδίστριες και τραγουδιστές που χρησιμοποιούν το βιμπράτο. Τους έχω κάνει και από κοντά κριτική με αγάπη. Δεν είναι εκεί το θέμα. Το παραχρησιμοποιούν. Σε άλλους τραγουδιστές αναφέρομαι τώρα..κάνουν κατάχρηση βιμπράτου” συνέχισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα