Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Σφαίρα στο κεφάλι δέχτηκε ο 16χρονος που έφυγε από βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 16χρονος που τα ξημερώματα της Δευτέρας (05.12.2022) προκάλεσε καταδίωξη από την αστυνομία γιατί έφυγε από πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης σφαίρας από το κεφάλι, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περαιτέρω

στοιχεία για την κατάστασή του.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα, ο 16χρονος οδηγός αυτοκινήτου μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηρίου προκειμένου να βάλει πετρέλαιο στο όχημά του αξίας 20 ευρώ. Ωστόσο, μόλις ο υπάλληλος ολοκλήρωσε τη διαδικασία και ήρθε η ώρα της πληρωμής, ο νεαρός εξαφανίστηκε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα να κινείται στην ίδια οδό. Το ακολούθησαν με το περιπολικό και ξεκίνησαν να του κάνουν σήμα να σταματήσει. Ο νεαρός Ρομά αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και προκειμένου να γλιτώσει -στο ύψος της Συμμαχικής Οδού- προσπάθησε να εμβολίσει το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

κατά την καταδίωξη έπεσαν και πυροβολισμοί.

Το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον νεαρό οδηγό στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο.

Φωτογραφία από ThessToday

Keywords
Τυχαία Θέματα