Κυριαρχική ΑΕΚ στην Κρήτη (0-3 τον ΟΦΗ) και τώρα… διαβολοβδομάδα!

Με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται το βράδυ της Δευτέρας κόντρα στον Παναιτωλικό, οι πάντες στην ΑΕΚ γνώριζαν πως είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πατήσουν τη βαθμολογική κορυφή, αρκεί να φύγουν με τη νίκη από το Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.

Αυτό και έκαναν και μάλιστα με χαρακτηριστική

ευκολία όπως μαρτυρά και το τελικό 3-0. Με έναν Άμραμπατ σε σούπερ μέρα να βρίσκει δίχτυα δύο φορές και τον Γκατσίνοβιτς να μπαίνει κι αυτός στον πίνακα των σκόρερ, η Ένωση έκανε ότι ήθελε στο «Γεντί Κουλέ» δείχνοντας από τα πρώτα λεπτά του αγώνα πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και να μην… στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή, έστω κι αν είναι για ένα βράδυ, αν ο Παναθηναϊκός επικρατήσει του Παναιτωλικού.

Η ΑΕΚ απέδειξε ξανά ότι είναι σε ένα εξαιρετικό φεγγάρι, βάζει αυτοματισμούς, παίζει θεαματικά και βρίσκει δίχτυα.



Ακόμη και σε ένα ματς που έπαιζε χωρίς φορ, αλλά με λύση ανάγκης τον Τσούμπερ. Προφανώς και το διπλό στο Ηράκλειο, ιδίως με τον εμφατικό τρόπο που ήρθε, δίνει έξτρα ώθηση και ψυχολογία στον Αλμέιδα και τους παίκτες του στο ξεκίνημα μιας δύσκολης εβδομάδας.





Διαβολοβδομάδας για την ακρίβεια, τουλάχιστον στα χαρτιά, αφού στο γήπεδο θα φανεί αν είναι έτσι τα πράγματα. Η ΑΕΚ την Τετάρτη παίζει στο Περιστέρι το… στοιχειωμένο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και λίγες μέρες μετά, την Κυριακή, υποδέχεται στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής σεζόν τον Ολυμπιακό.

Στα δύο αυτά ματς θα κριθεί εν πολλοίς αν οι «κιτρινόμαυροι» μπουν πρώτοι στα θεαματικά playoffs ή αν ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει την θέση που είχε σχεδόν από την αρχή της σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριαρχική ΑΕΚ, Κρήτη 0-3, ΟΦΗ,kyriarchiki aek, kriti 0-3, ofi