Λ. Βουλιαγμένης: Εξιτήριο σε 4 μαθητές μετά από νοσηλεία για μέθη – Βγήκε από τη ΜΕΘ η 15χρονη

Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ο ένας από τους πέντε μαθητές που μεταφέρθηκαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής στο Νοσοκομείο Παίδων μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε νυκτερινό κατάστημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Οι άλλοι τρεις μαθητές αναμένεται εντός της ημέρας να επιστρέψουν στο σπίτι τους, ενώ θα παραμείνει για νοσηλεία μία 15χρονη, η οποία αρχικά μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε σε απλή κλίνη.

Πρόκειται για μαθητές λυκείων των βορείων προαστίων, ηλικίας 14 και 15 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν σε χοροεσπερίδα

που διοργανώθηκε από τα δεκαπενταμελή συμβούλια μαθητών σε συνεννόηση με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Λυκείων.

Κατά τη διάρκεια της ως άνω εκδήλωσης, το νυχτερινό κατάστημα προσέφερε στους ανήλικους μαθητές αλκοολούχα ποτά έναντι χρηματικού αντιτίμου με αποτέλεσμα οκτώ μαθητές να διακομισθούν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία λόγω μέθης.

Στο Τμήμα εξετάστηκαν ενόρκως γονείς των ανωτέρω ανηλίκων. Στο νυκτερινό κατάστημα μεταβήκαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Αττικής όπου και εντόπισαν τον προσωρινά υπεύθυνο, τον οποίο συνέλαβαν και οδήγησαν στο Τ.Α. Παγκρατίου. Εκεί σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του αρ. 306 Π.Κ. «Έκθεση» σε βάρος του 20χρονου υπευθύνου, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Από το ανακριτικό συνεργείο της Υ.Α.Α. ενημερώθηκε τηλεφωνικά ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης κ. Μαργαρίτης Νικόλαος. Εκδόθηκαν αναζητήσεις για τη σύλληψη νόμιμων εκπροσώπων της ιδιοκτήτριας και της διοργανώτριας εταιρείας, εντός ορίων αυτοφώρου.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βουλιαγμένης, Εξιτήριο, – Βγήκε, ΜΕΘ, 15χρονη,vouliagmenis, exitirio, – vgike, meth, 15chroni