Λίντσεϊ Λόχαν: Γέννησε τον γιο της στο Ντουμπάι

Η διάσημη ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της.

«Η Λίντσεϊ Λόχαν και ο σύζυγός της, Μπάντερ Σάμαs (Bader Shammas), καλωσόρισαν ένα όμορφο, υγιές αγοράκι με το όνομα “Λουάι”.  Όλη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη», ανέφερε σε δήλωσή του στο ΑP εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το Page Six, η Λόχαν γέννησε στο Ντουμπάι, εκεί όπου ζει τα τελευταία χρόνια με τον σύζυγό της.

H ακριβής ημερομηνία γέννησης

του μωρού δεν έχει δημοσιοποιηθεί ενώ το όνομα «Λουάι» σημαίνει «ασπίδα» ή «προστάτης» στα αραβικά.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, η ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις (Jamie Lee Curtis) έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα:

«Μαγική Δευτέρα! Η κινηματογραφική κόρη μου μόλις με έκανε “γιαγιά”. Ευχές στη Λίντσεϊ και τον Μπάντερ για τη γέννηση του Λουάι!».

Lindsay Lohan gives birth to baby boy pic.twitter.com/l1sJQHbfdI

— Daily Loud (@DailyLoud) July 17, 2023

Την ανάρτηση συνόδευσε με ένα στιγμιότυπο του 2003 όταν πρωταγωνιστούσαν ως μητέρα και κόρη στο ριμέικ της κωμωδίας «Freaky Friday».

Σημειώνεται, ότι η Λόχαν και ο σύζυγός της παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα στις 3 Aπριλίου του 2022, με την ηθοποιό να ανακοινώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την εγκυμοσύνη της τον Μάρτιο του 2023.

Τον περασμένο χρόνο, μετά από δέκα χρόνια απουσίας από το σινεμά, η Λόχαν πρωταγωνίστησε στην ταινία του Netflix «Falling for Christmas» και στη ρομαντική κωμωδία «Irish Wish».

Keywords
Τυχαία Θέματα