Το άγουρο κλαράκι ΡΕ ΚΤΗΝΗ;

Άρρωστο μυαλό, στην ουσία δολοφόνος κατά συρροή το τέρας που βίαζε και εκπόρνευε τη δωδεκάχρονη. Η ανατριχίλα μεγαλώνει αν σκεφτεί κανείς ότι πάνω από διακόσιοι πελάτες περίμεναν στην ουρά για να βιάσουν ένα παιδάκι!

Να βγουν στη φόρα τα ονόματα των ανώμαλων!

Δώδεκα χρονών γαμώτο, δώδεκα. Ένα άγουρο κλαράκι που αν το φυσήξεις θα σπάσει, θα κομματιαστεί, θα χαθεί, θα παρασυρθεί από τον άνεμο όπως τα φυλλαράκια .

Δώδεκα χρονών κορίτσι. Ασχημάτιστο, αδιαμόρφωτο, μικρός καρπός που περιμένει ν’ ανθίσει. Να μεγαλώσει κανονικά, με τα παιχνίδια του, τις παρέες του στο σχολείο, τις

πλάκες, τα αστεία, τα αθώα μυστικά με τις συμμαθήτριές του.

Κι αυτό το παιδί γαμώτο, το παιδί μας, βρέθηκε στα χέρια αυτού του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ενός δίποδου ΚΤΗΝΟΥΣ που αφού το κακοποιούσε απειλώντας το με ανατριχιαστικό τρόπο, αποφάσισε ότι μπορεί να βγάλει και λεφτά από το κοριτσάκι.

Το κτήνος! Όχι ο γιος του διαβόλου, ο ίδιος ο διάβολος με τα πιο διεστραμμένα ένστικτα που θα σιχαίνονταν και οι πιο αποτρόπαιοι εγκληματίες.

Όχι αλήτης. Γιατί κι ο αλήτης έχει όρια, κόκκινες γραμμές. Καθαρός ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, ένας σιχαμερός δολοφόνος με ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ένστικτα που έσφαζε με το δικό του τρόπο. Γιατί για σφαγή μιλάμε. Δεν χωράει καμιά άλλη λέξη.

Με τα βρώμικα χέρια του λέρωσε όχι μόνο το άγουρο κορμάκι αλλά και την ψυχή του κοριτσιού, καταστρέφοντας ότι υπήρχε πάνω του και μέσα του.

ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ! Που πάσαρε το παιδάκι και σε άλλους ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, παρόμοια κτήνη, βδελύγματα, κατακάθια της κοινωνίας, σκατά των βοθρατζήδων.

Της κοινωνίας… Ο νους σαλεύει με τις λεπτομέρειες. ΣΑ-ΛΕΥ-ΕΙ! Διακόσιοι δέκα τρεις (213!) ήταν στη λίστα της ντροπής για να πάρουν στα χέρια τους το μικρό άγουρο κλαράκι!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ; Διακόσιοι δέκα τρεις ΑΝΩΜΑΛΟΙ περίμεναν να βιάσουν το παιδί, όπως ήδη είχαν κάνει κάποιοι άλλοι νωρίτερα. Πιθανόν μπόλικοι!

Εγκληματίες κατά βούληση, γιατί αυτό είναι οι παιδεραστές, κτήνη, αποβράσματα, βδελύγματα.

Το κλαράκι και το ΚΤΗΝΟΣ! Που την έβγαζε φωτογραφίες και τις ανέβαζε σε ειδική εφαρμογή στο διαδίκτυο για να βρει πελάτες. Το κτήνος! Που σε κάποιους την παρουσίαζε ως 16χρονη για να περάσει πιο εύκολα την ιστορία.

Το όλο θέμα συγκλονίζει, προκαλεί ανατριχίλα και ΕΜΕΤΟ. Διαλύει το νευρικό σύστημα, το σμπαραλιάζει.

Δώδεκα χρονών γαμώτο, το παιδί μας, το παιδί όλων μας.

Φέρτε στο μυαλό σας ένα δωδεκάχρονο. Ένα παιδάκι γαμώτο, το παιδί μας, το παιδί σας, αυτό που έπρεπε να εισπράττει όλη την αγάπη και τη ζεστασιά του κόσμου. Τη στοργή, την καλοσύνη, την ευπρέπεια.

Και δεν είναι μόνο το κτήνος και ο… «καλός πελάτης» ο 42χρονος που έβγαζε την κτηνωδία του στο παιδί.

Είναι και οι 213 ΑΝΩΜΑΛΟΙ που περίμεναν τη σειρά τους, ξέροντας περί τίνος πρόκειται.

Είναι από τις περιπτώσεις που ο καθένας θα σκεφτόταν ότι ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ, φαντάζουν σαν μικρή ποινή.

Είναι από τις περιπτώσεις που κάποιος θα σκεφτόταν την ηλεκτρική καρέκλα, για να φτάσει το σοκ σε όλη την κοινωνία.

Κι είναι από τις περιπτώσεις που η αυτοδικία θα φάνταζε σαν λύτρωση για όλους! Που ο δικαστής μπορεί και να σκεφτόταν –αν του επέτρεπαν οι συνθήκες- να αθωώσει τον εκτελεστή του βιαστή.

Τέτοιες στιγμές τα ισόβια φαντάζουν σαν χάδι σ’ αυτούς τους ΝΟΣΗΡΟΥΣ τύπους, σκουπίδια της κοινωνίας.

Μήπως το νομικό σύστημα πρέπει να αποφασίσει κάποια διαφορετικά πράγματα;

Και δεν εννοούμε εκτέλεση, αυτό που σκέφτηκαν πολλοί όταν μαθεύτηκε η τρομακτική ιστορία.

Αλλά ότι τα ισόβια ΠΡΕΠΕΙ να είναι ισόβια.

Να μπει το κτήνος σε ένα ανήλιαγο κελί και να βλέπει μόνο τους τσιμεντένιους τοίχους. Να λιώνει σαν το κερί και να σκέφτεται καθημερινά για ποιο λόγο είναι εκεί μέσα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η φιλευσπλαχνία σε «ανθρώπους» -ανθρωπόμορφα τέρατα για να ακριβολογούμε-  που σμπαραλιάζουν ανθρώπους, και, ακόμα χειρότερα, παιδιά γαμώτο, παιδιά.

Γιατί αυτό το παιδί σμπαραλιάστηκε για πάντα, μαυρισμένο σε κάθε του πόντο.

ΚΤΗΝΟΣ. Και, όπως συμβαίνει συχνά με τέτοια ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ήταν… υπεράνω πάσης υποψίας! Πάλι… έπεσαν από τα σύννεφα στη γειτονιά! Οι «πεφτοσυννεφάκηδες» είναι πια μια τεράστια κοινότητα.

Το ΚΤΗΝΟΣ! Που έκανε ακόμα και… προκρατήσεις για το παιδάκι. Ουρά έκαναν οι άρρωστοι, οι ανώμαλοι, οι σιχαμεροί.

Ας βρεθεί μια φόρμουλα να βγουν στη δημοσιότητα ΟΛΑ τα ονόματα αυτών των άρρωστων. Να τους μάθει όλος ο κόσμος.

Να ξέρει ότι κι αυτοί είναι κτήνη, αποβράσματα της κοινωνίας. Να εισπράξουν –πέρα από τις ποινές- και την κοινωνική κατακραυγή.

Κι όσοι πρόλαβαν να αγγίξουν το κοριτσάκι, να μπουν σε βαθιά ανήλιαγα μπουντρούμια.

Η Εισαγγελία έδωσε τα στοιχεία των δύο τεράτων. Του βιαστή, πορνογράφου, παιδόφιλου, μαστροπού Ηλία Μίχου και του έτερου κτήνους Γιάννη Σοφιανίδη. Που έβγαζε τα κτηνώδη ένστικτά του στο παιδάκι.

Ας κάνουν όλοι υπερωρίες μέχρι να μάθουν τα πάντα γι’ αυτή την τρομακτική ιστορία. Να σπάσει όλο το σπυρί και να βγει το βρομερό πύον. Μέσα σ’ αυτό μπορεί να υπάρχουν κι άλλες εκπλήξεις…

Keywords
Τυχαία Θέματα