Παπαχρήστος: Η διαρροή Καραμανλή, έγινε από τον Παυλόπουλο

Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε ο Γιώργος Παπαχρήστος στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Αναφερόμενος σrις δηλώσεις του Θόδωρου Ρουσόπουλου που αποδοκίμασε ουσιαστικά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με διαρροή, λέγοντας πως οι απόψεις του Ρουσόπουλου είναι προσωπικές και δεν τον εκφράζουν.

Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος ανταπάντησε ότι προφανώς οι απόψεις του είναι προσωπικές, δεν παίρνει την άδεια κανενός και χαρακτήρισε τη διαρροή… περίεργη.

Στην στήλη του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Γιώργος Παπαχρήστος γράφει, ότι αυτός που επικοινώνησε με τα ΜΜΕ

-μετά από επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή- και διέρρευσε ότι ο πρώην δεν συμφωνεί με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο και δεν επιδοκιμάζει δηλώσεις που ζητούν από τον ανιψιό να μην είναι υποψήφιος βουλευτής, δεν είναι άλλος από τον Προκόπη Παυλόπουλο! Μάλιστα, αποδίδει τις πληροφορίες του στο περιβάλλον Θ. Ρουσόπουλου.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος εξηγεί ότι συνεπώς, τόσο ο πρώην πρωθυπουργός όσο και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θέλουν τον Κώστα Καραμανλή τον νεότερο, να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής στις Σέρρες…

«Η έχει βάση η άθλια υπόνοια που κάνει τον γύρο της Αθήνας, ότι επιμένοντας στην υποψηφιότητα του Κώστα- επειδή θα μπερδευτούμε με τους καραμανλήδες θα τον γράφω για τις ανάγκες του έργου, του Κώστα των μεταφορών- στην πραγματικότητα αναβιώνουν τις παλιές αγάπες και των δυο με τον ΣΥΡΙΖΑ. Διότι αρνούμενος ο Κώστας Μεταφορών να αποσυρθεί, αντικειμενικά δίνει υπόσταση στο βασικό επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι είναι ψευδεπίγραφη η παραίτηση από το υπουργικό αξίωμα, ως ένδειξη συντριβής για το συμβάν και ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για το δυστύχημα» συμπληρώνει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Keywords
Τυχαία Θέματα