Σασμός: Η Βασιλική ξεσπά και κατηγορεί την Καλλιόπη για τον θάνατο του Νικηφόρου

Ο Σασμός μας χάρισε μία από τις πλέον δυνατές στιγμές στα τρία χρόνια προβολής του όταν το βράδυ της Δευτέρας 30/10 παρακολουθήσαμε τον Νικηφόρο να ξεψυχά στο νοσοκομείο μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του.

Η Βασιλική, προσπαθώντας μάταια να δώσει κουράγιο στον ετοιμοθάνατο γιο της, καταρρέει όταν αντιλαμβάνεται πως εκείνος έχει αφήσει την τελευταία του πνοή.

Στο αμέσως επόμενο επεισόδιο βλέπουμε τη Βασιλική να προχωρά σε ένα οργισμένο ξέσπασμα κατά της Καλλιόπης, κατηγορώντας τη πως είναι εκείνη που όπλισε το χέρι του αδικοχαμένου

της γιου, στέλνοντάς τον στον θάνατο.

«Αφορμή ζητούσες για να ανοίξει η βεντέτα τόσα χρόνια. Αυτό ήθελες μόνο κι αυτό κατάφερες. Δεν ησυχάζεις μέσα σου. Δεν μπορούσες να ηρεμήσεις με τα καλά πράγματα που σου ‘φερε η ζωή: δύο εγγόνια, δύο καλές νύφες, δύο καλούς γιους. Ήθελες κι άλλα για να είσαι χαρούμενη. Τώρα; Είσαι χαρούμενη;», λέει η πικραμένη μάνα και τα λόγια της σκοτώνουν, με την Καλλιόπη να υποστηρίζει πως δεν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο.

«Μακάρι να μπορούσα να μπω εγώ στη θέση του, να ‘βρισκα έναν τρόπο να πεθάνω εγώ αντί για εκείνον», ακούγεται να λέει συντετριμμένη η Καλλιόπη.

«Κοίταξέ τη… κάθεται και θρηνεί για τον θάνατο του εγγονού της… που αυτή τον οδήγησε εκεί με τα σχέδιά της!», ξεσπά στη συνέχεια η Βασιλική και οργισμένη φεύγει από το σπίτι των Σταματάκηδων.



πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός, Βασιλική, Καλλιόπη, Νικηφόρου,sasmos, vasiliki, kalliopi, nikiforou