Στέφανος Κασσελάκης: Θα δώσω το Πόθεν Έσχες πρις τις ευρωεκλογές

Στέφανος Κασσελάκης: Στις ευρωεκλογές, στο «Πόθεν Έσχες» του, καθώς και στον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι είναι λυπηρό που διέρρευσε το προσκλητήριο για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ και αποκάλυψε ότι θα είναι καλεσμένοι περίπου 150 άτομα, οι περισσότεροι φίλοι τους από το εξωτερικό.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποκάλυψε -εν συνεχεία- μιλώντας στον

ΑΝΤ1 πως το «Πόθεν Έσχες» του θα το καταθέσει πριν από τις ευρωεκλογές.

Τι είπε για τις τιμές της φέτας και του ψωμιού

Ο κ.Κασσελάκης αναφέρθηκε και στις τιμές της φέτας και του ψωμιού, αποκαλύπτοντας πως πηγαίνει μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ στο σουπερμάρκετ, γιατί γι’ αυτούς «είναι μια παύση από την καθημερινότητα».

Σε ερώτηση αν ξέρει πόσο έχει το ψωμί, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Φυσικά και ξέρω. Ειδικά στην Αμερική, που πήγαινα καθημερινά για ψωμί, ξέρω».

Όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει πόσο έχει στην Ελλάδα, ο ίδιος απάντησε: «Ε; Πόσο να ‘χει; Ένα ευρώ;».



Σε άλλο σημείο της συνέντευξης στον Γιώργο Λιάγκα ανέφερε: «Mark my words είμαι ο μεγαλύτερο outsider που έχει περάσει ποτέ που έχει περάσει από την πολιτική σκηνή της χώρας και δεν πρόκειται να το χάσω αυτό». Τόνισε πως στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αυτοδυναμία.

Όσο για το τσαντάκι με τα ξυριστικά που πήρε όταν πήγε φαντάρος, είπε πως το κράτος δεν πληρώνει τα ξυριστικά στους φαντάρους, που εύκολα κάνουν 20 ευρώ, αλλά αυτά τα πληρώνει η οικογένεια.

Εξήγησε πως πιστεύει στο Χριστό και στη θρησκεία λέγοντας, ωστόσο, ότι πιστεύει και στο διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας.

Σε αυτό το σημείο αποφάσισε να φάει λίγη ρέγκα ρωτώντας τον Γιώργο Λιάγκα αν του αρέσει η ρέγκα, κάνοντας εμμέσως μια αναφορά στο πολυτελές γεύμα του συνεργάτη του, Άρη Σπηλιωτόπουλου.

«Δεν σκοπεύω να επιστρέψω στην Αμερική» σημείωσε και πρόσθεσε πως: «Δεν λέω ψέματα, απλά δεν λέω όλη την αλήθεια αν δεν θέλω να πω κάτι».

Για την εμφάνισή του στο νυχτερινό κέντρο του Κωνσταντίνου Αργυρού τόνισε πως δεν μετανιώνει λέγοντας πως: «Να πάνε και άλλοι πολιτικοί στα μπουζούκια, είχε πλάκα που μου πέταξαν λουλούδια».



Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Κασσελάκης, Πόθεν Έσχες,stefanos kasselakis, pothen esches